Viskas, ko reikia, viename

Lengvai ir gretai paruošiamam patiekalui sukurtas mišinys, išskirtintis tuo, kad jo nereikia nusausinti - pupelių ir avinžirnių mišinys ruoštas garuose, tad neturi daug skysčio skardinėje.
grynasis kiekis: 310 g grynoji masė be skystos terpės: 250 g
sudedamosios medžiagos

Mirkytos ir džiovintos daržovės įvairiomis dalimis (avinžirniai, baltosios pupelės, raudonosios pupelės, lenktasėklės pupelės) vanduo, druska, kietiklis: kalcio chloridas

maistinė vertė

100g
Energija (kJ) 451 kJ
Energija (kcal) 107 kcal
Riebalai (g) 1,1 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) 0,2 g
Angliavandenių (g) 14 g
Iš kurių cukraus (g) 0,8 g
Skaidulų (g) 6,5 g
paruošimo būdas

Paroušimo laiką sumažinome iki minimumo! Šios daržovės jau paruoštos keliauti į Jūsų patiekalus.
laikymo sąlygos

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Atrask mūsų receptus

LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Pupelių sriuba

    Atraskite naujus skonius su Bonduelle konservuotų pupelių sriuba. Greitai paruošiamas ir gardus patiekalas puikiai tiks pietums su didesne kompanija ar jaukiai vakarienei su namiškiais. Nors sriuba su pupelėmis neretai vegetariška, ji yra itin soti – baltosios pupelės turi labai daug baltymų, todėl gali puikiai atstoti mėsos patiekalus. Taigi, kuo naudingos šios daržovės ir kaip greitai paruošti gardžią sriubą?

  • Daržovių mišinys su žirneliais, perlinėm...
  • Tailandietiškas „Red Thai“ karis

    „Bonduelle“ receptai pietums šį kartą jus nukels į Tailandą. Ragaukite „Red Thai“ karį savo virtuvėj...