Viskas, ko reikia, viename

Lengvai ir gretai paruošiamam patiekalui sukurtas mišinys, išskirtintis tuo, kad jo nereikia nusausinti - pupelių ir avinžirnių mišinys ruoštas garuose, tad neturi daug skysčio skardinėje.

grynasis kiekis: 310 g grynoji masė be skystos terpės: 250 g
sudedamosios medžiagos

Mirkytos ir džiovintos daržovės įvairiomis dalimis (avinžirniai, baltosios pupelės, raudonosios pupelės, lenktasėklės pupelės) vanduo, druska, kietiklis: kalcio chloridas.

Didelis skaidulų kiekis, Didelis baltymų kiekis

maistinė vertė

100g
Energija (kJ) 451 kJ
Energija (kcal) 107 kcal
Riebalai (g) 1,1 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) 0,2 g
Angliavandenių (g) 14 g
- iš kurių cukraus (g) 0,8 g
Skaidulų (g) 6,5 g
Baltymų (g) 7,1 g
Druskos (g) 0,3 g
paruošimo būdas

Paruošimo laiką sumažinome iki minimumo! Šios daržovės jau paruoštos keliauti į Jūsų patiekalus.

laikymo sąlygos

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Atrask mūsų receptus

Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
  • Pupelių sriuba

    Atraskite naujus skonius su Bonduelle konservuotų pupelių sriuba. Greitai paruošiamas ir gardus patiekalas puikiai tiks pietums su didesne kompanija ar jaukiai vakarienei su namiškiais. Nors sriuba su pupelėmis neretai vegetariška, ji yra itin soti – baltosios pupelės turi labai daug baltymų, todėl gali puikiai atstoti mėsos patiekalus. Taigi, kuo naudingos šios daržovės ir kaip greitai paruošti gardžią sriubą?

  • Kario makaronai su pupelėmis ir daržovėmis

    Daržovių patiekalai gali išties nustebinti. Pupelės ir makaronai gali pasirodyti nesuderinama kombinacija, tačiau šiame recepte jie puikiai tinka. Pasitikėkite „Bonduelle“ ir likite nustebinti!

  • Tailandietiškas „Red Thai“ karis

    „Bonduelle“ receptai pietums šį kartą jus nukels į Tailandą. Ragaukite „Red Thai“ karį savo virtuvėje ir skoniu keliaukite po pasaulį.

Daugiau receptų