1. >Receptai
  2. >Šalta žirnelių sriuba su avokadu

Šalta žirnelių sriuba su avokadu

Švieži ar šaldyti žalieji žirneliai – jie visada pasiruošę keliauti į sriubą! Ši šalta žirnelių sriuba su avokadu puikiai atvėsins karštą vasaros dieną, o žiemą primins saulę.
Lengvas
4 asmenims
10 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
500g. šaldytų arba šviežių žirnelių

2 prinokusių avokadų

400ml daržovių sultinio

1/2 citrinos sulčių

Druskos ir pipirų

Tabasco padažo
Ingredientai 4 porcijoms
500g. šaldytų arba šviežių žirnelių

2 prinokusių avokadų

400ml daržovių sultinio

1/2 citrinos sulčių

Druskos ir pipirų

Tabasco padažo
  1. Žingsnis 1
    Žaliuosius žirnelius virkite sūdytame vandenyje 5 minutes. Nupilkite vandenį ir pamerkite žirnelius šaltame vandenyje. Nulupkite avokadą.
  2. Žingsnis 2
    Sumaišykite žirnelius, avokadą ir 400 ml šalto daržovių sultinio. Pagardinkite druska, citrina ir „Tabasco“ padažu.
  3. Žingsnis 3
    Laikykite šaldytuve apie 1 valandą ir patiekite šaltą.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Indiški daržovių blyneliai

    Jeigu jūsų šeimai labiausiai patinka sveiki patiekalai, pabandykite tai! Daržovių blyneliai nukels į Indiją, net jeigu ten dar ir nebuvote.

  • Makaronai su žirneliais

    Žirneliai skanūs ir vieni, tačiau jie dar skanesni su makaronais! Patiekalas puikiai tiks vakarienei...

  • Žaliasis gaspačo

    Ar sriubos yra jūsų silpnybė? Tuomet turite išbandyti žaliojo gaspačo receptą! Ši šalta sriuba atvės...