Norint pamatyti filmuką, turite sutikti su Youtube slapukais
Šalta žirnelių sriuba su avokadu
Švieži ar šaldyti žalieji žirneliai – jie visada pasiruošę keliauti į sriubą! Ši šalta žirnelių sriuba su avokadu puikiai atvėsins karštą vasaros dieną, o žiemą primins saulę.
Lengvas
4 asmenims
10 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
500g. šaldytų arba šviežių žirnelių
2 prinokusių avokadų
400ml daržovių sultinio
1/2 citrinos sulčių
Druskos ir pipirų
Tabasco padažo
Ingredientai 4 porcijoms
500g. šaldytų arba šviežių žirnelių
2 prinokusių avokadų
400ml daržovių sultinio
1/2 citrinos sulčių
Druskos ir pipirų
Tabasco padažo
Receptas pagamintas su
Žalieji žirneliai
Žingsnis 1
Žaliuosius žirnelius virkite sūdytame vandenyje 5 minutes. Nupilkite vandenį ir pamerkite žirnelius šaltame vandenyje. Nulupkite avokadą.
Žingsnis 2
Sumaišykite žirnelius, avokadą ir 400 ml šalto daržovių sultinio. Pagardinkite druska, citrina ir „Tabasco“ padažu.
Žingsnis 3
Laikykite šaldytuve apie 1 valandą ir patiekite šaltą.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas▶
Indiški daržovių blyneliai
Jeigu jūsų šeimai labiausiai patinka sveiki patiekalai, pabandykite tai! Daržovių blyneliai nukels į Indiją, net jeigu ten dar ir nebuvote.
Makaronai su žirneliais
Žirneliai skanūs ir vieni, tačiau jie dar skanesni su makaronais! Patiekalas puikiai tiks vakarienei...
Žaliasis gaspačo
Ar sriubos yra jūsų silpnybė? Tuomet turite išbandyti žaliojo gaspačo receptą! Ši šalta sriuba atvės...