Norint pamatyti filmuką, turite sutikti su Youtube slapukais
Žaliasis gaspačo
Ar sriubos yra jūsų silpnybė? Tuomet turite išbandyti žaliojo gaspačo receptą! Ši šalta sriuba atvėsins karštą vasaros dieną, o šaltais, tamsiais žiemos vakarais nukels į saulėtąją Ispaniją.
Lengvas
4 asmenims
15 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 agurko
1 cukinijos
150g šaldytų Bonduelle žaliųjų žirnelių
500ml daržovių sultinio
1 svogūno
1 riekelės juodos duonos
3 v.š. alyvuogių aliejaus
2 v.š. baltojo vyno acto
Druskos ir pipirų
Ingredientai 4 porcijoms
1 agurko
1 cukinijos
150g šaldytų Bonduelle žaliųjų žirnelių
500ml daržovių sultinio
1 svogūno
1 riekelės juodos duonos
3 v.š. alyvuogių aliejaus
2 v.š. baltojo vyno acto
Druskos ir pipirų
Žingsnis 1
Dalyje sultinio 10 minučių virkite žirnelius, pjaustytas cukinijas ir stambiai supjaustytą svogūną. Išvirus - nupilkite skystį, leiskite atvėsti. Atvėsusius sumaišykite su dalimi sultinio.
Žingsnis 2
Supjaustykite agurką. Nulupkite ir supjaustykite česnaką. Duoną pamerkite į vandenį, palaikykite keliolika sekundžių ir nusaunsinkite rankomis.
Žingsnis 3
Į trintuvą sudėkite visas žalias ir virtas daržoves. Viską sutrinkite. Pridėkite duoną, alyvuogių aliejų, actą ir sultinį. Sutrinkite viską iki kreminės konsistencijos, jei reikia - įpilkite daugiau sultinio.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas▶
Indiški daržovių blyneliai
Jeigu jūsų šeimai labiausiai patinka sveiki patiekalai, pabandykite tai! Daržovių blyneliai nukels į Indiją, net jeigu ten dar ir nebuvote.
Makaronai su žirneliais
Žirneliai skanūs ir vieni, tačiau jie dar skanesni su makaronais! Patiekalas puikiai tiks vakarienei...
Šalta žirnelių sriuba su avokadu
Švieži ar šaldyti žalieji žirneliai – jie visada pasiruošę keliauti į sriubą! Ši šalta žirnelių sriu...