1. >Receptai
  2. >Žaliasis gaspačo

Žaliasis gaspačo

Ar sriubos yra jūsų silpnybė? Tuomet turite išbandyti žaliojo gaspačo receptą! Ši šalta sriuba atvėsins karštą vasaros dieną, o šaltais, tamsiais žiemos vakarais nukels į saulėtąją Ispaniją.
Lengvas
4 asmenims
15 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 agurko

1 cukinijos

150g šaldytų Bonduelle žaliųjų žirnelių

500ml daržovių sultinio

1 svogūno

1 riekelės juodos duonos

3 v.š. alyvuogių aliejaus

2 v.š. baltojo vyno acto

Druskos ir pipirų
Ingredientai 4 porcijoms
1 agurko

1 cukinijos

150g šaldytų Bonduelle žaliųjų žirnelių

500ml daržovių sultinio

1 svogūno

1 riekelės juodos duonos

3 v.š. alyvuogių aliejaus

2 v.š. baltojo vyno acto

Druskos ir pipirų
  1. Žingsnis 1
    Dalyje sultinio 10 minučių virkite žirnelius, pjaustytas cukinijas ir stambiai supjaustytą svogūną. Išvirus - nupilkite skystį, leiskite atvėsti. Atvėsusius sumaišykite su dalimi sultinio.
  2. Žingsnis 2
    Supjaustykite agurką. Nulupkite ir supjaustykite česnaką. Duoną pamerkite į vandenį, palaikykite keliolika sekundžių ir nusaunsinkite rankomis.
  3. Žingsnis 3
    Į trintuvą sudėkite visas žalias ir virtas daržoves. Viską sutrinkite. Pridėkite duoną, alyvuogių aliejų, actą ir sultinį. Sutrinkite viską iki kreminės konsistencijos, jei reikia - įpilkite daugiau sultinio.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Indiški daržovių blyneliai

    Jeigu jūsų šeimai labiausiai patinka sveiki patiekalai, pabandykite tai! Daržovių blyneliai nukels į Indiją, net jeigu ten dar ir nebuvote.

  • Makaronai su žirneliais

    Žirneliai skanūs ir vieni, tačiau jie dar skanesni su makaronais! Patiekalas puikiai tiks vakarienei...

  • Šalta žirnelių sriuba su avokadu

    Švieži ar šaldyti žalieji žirneliai – jie visada pasiruošę keliauti į sriubą! Ši šalta žirnelių sriu...