1. >Receptai
  2. >Vegetariška avinžirnių Chana Masala

Vegetariška avinžirnių Chana Masala

Vidutinio sunkumo
4 asmenims
15 minučių
15 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 pakuotė Bonduelle Vapeur avinžirnių (425 ml)

300 g smulkintų pomidorų

1 svogūnas

1 valgomasis šaukštas kokosų aliejaus

Imbiero šaknis

4 arbatiniai šaukšteliai garam masala prieskonių mišinio

4 arbatiniai šaukšteliai maltos kalendros

1 valgomasis šaukštas kario

1 arbatinis šaukštelis kmynų

Čili pagal poreikį

Šviežia kalendra
Ingredientai 4 porcijoms
1 pakuotė Bonduelle Vapeur avinžirnių (425 ml)

300 g smulkintų pomidorų

1 svogūnas

1 valgomasis šaukštas kokosų aliejaus

Imbiero šaknis

4 arbatiniai šaukšteliai garam masala prieskonių mišinio

4 arbatiniai šaukšteliai maltos kalendros

1 valgomasis šaukštas kario

1 arbatinis šaukštelis kmynų

Čili pagal poreikį

Šviežia kalendra
  1. Žingsnis 1
    Česnaką, svogūną ir imbierą nuvalykite, smulkiai supjaustykite – imbierą galite sutarkuoti.
  2. Žingsnis 2
    Keptuvėje pakepinkite svogūną iki rausvos spalvos. Sudėkite smulkiai supjaustytą imbierą ir česnaką. Viską pakepinkite ir suberkite prieskonius.
  3. Žingsnis 3
    Sudėkite susmulkintus pomidorus bei avinžirnius.
  4. Žingsnis 4
    Leiskite troškintis ant silpnos ugnies apie 15 minučių, kad skoniai susijungtų.
  5. Žingsnis 5
    Įberkite druskos pagal skonį. Pabarstykite smulkintomis kalendromis.
  6. Žingsnis 6
    Patiekite su ryžiais. Skanaus!
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Makaronai su brokoliais ir rikotos sūriu

    Lengvai paruošiami makaronai, tinkantys kiekvienam. Brokoliai ir rikotos sūris – pikantiški šio gardaus patiekalo prieskoniai. Leisk jiems nustebinti jus ir jūsų svečius!

  • Avinžirniai indiškai
  • Itališkos avinžirnių salotos

    Keliaukite kartu su „Bonduelle“! Salotos, kuriose skonio receptorius stebins mocarelos sūris bei dar...