Keptuvėje pakepinkite svogūną iki rausvos spalvos. Sudėkite smulkiai supjaustytą imbierą ir česnaką. Viską pakepinkite ir suberkite prieskonius.
Žingsnis 3
Sudėkite susmulkintus pomidorus bei avinžirnius.
Žingsnis 4
Leiskite troškintis ant silpnos ugnies apie 15 minučių, kad skoniai susijungtų.
Žingsnis 5
Įberkite druskos pagal skonį. Pabarstykite smulkintomis kalendromis.
Žingsnis 6
Patiekite su ryžiais. Skanaus!
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas▶
Makaronai su brokoliais ir rikotos sūriu
Lengvai paruošiami makaronai, tinkantys kiekvienam. Brokoliai ir rikotos sūris – pikantiški šio gardaus patiekalo prieskoniai. Leisk jiems nustebinti jus ir jūsų svečius!
Avinžirniai indiškai
Itališkos avinžirnių salotos
Keliaukite kartu su „Bonduelle“! Salotos, kuriose skonio receptorius stebins mocarelos sūris bei dar...