Paprasta ir skanu
Garuose ruošti lęšiai pasiruošę keliauti į pagrindinius patiekalus, salotas ar užkandžius. Traškūs, skanūs ir itin maistingi!

Lęšiai, vanduo, druska, antioksidantas: askorbo rūgštis, kietiklis: kalcio chloridas, natūralus kvapiklis
Sudėtyje yra salierai.
100g | |
---|---|
Energija (kJ) | 446 kJ |
Energija (kcal) | 106 kcal |
Riebalai (g) | 0,7 g |
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) | 0,1 g |
Angliavandenių (g) | 14 g |
- iš kurių cukraus (g) | 0,5 g |
Skaidulų (g) | 4,7 g |
Baltymų (g) | 8,5 g |
Druskos (g) | 0,51 g |
Paruošimo laiką sumažinome iki minimumo! Šios daržovės jau paruoštos keliauti į Jūsų patiekalus.
Laikyti sausoje ir vesioje vietoje.
Atrask mūsų receptus
Lęšių sriuba
Atraskite naujus skonius su Bonduelle lęšių sriuba. Greitai paruošiamas ir itin gardus patiekalas puikiai tiks pavaišinti vakarienei atvykusius svečius arba nustebinti namiškius. Nors sriuba su lęšiais neretai vegetariška, ji yra itin soti – lęšiai turi labai daug baltymų, todėl puikiai atstoją mėsą. Tiesa, visuomet galite pagardinti patiekalą ir mėgstamos mėsos gabalėliais. Taigi, kaip greitai paruošti maistingą sriubą?
Lazanija su jautiena ir lęšiais
Mažiau mėsos, daugiau daržovių! O jei tokiu principu padarytumėme lazaniją? Mažiau riebalų, daugiau baltymų bei skaidulų.. nuostabaus skonio!
Spagečiai su bolonijos padažu iš lęšių