Skonis iš Ispanijos

Juodosios alyvuogės sukuria tobulą skonį užkandžių stalui. Skonis, leidžiantis keliauti valgant.

grynasis kiekis: 300 g grynoji masė be skystos terpės: 110 g
sudedamosios medžiagos

Vanduo, juodosios alyvuogės be kauliukų (kilmės šalis Ispanija), druska, stabilizatorius: geležies gliukonatas. Sudėtyje gali būti kauliukų ar jų nuolaužų.

maistinė vertė

100g
Energija (kJ) 530 kJ
Energija (kcal) 129 kcal
Riebalai (g) 13 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) 2,2 g
Angliavandenių (g) 0,0 g
Iš kurių cukraus (g) 0,0 g
Skaidulų (g) 3,0 g
Baltymų (g) 0,5 g
Druskos (g) 1,5 g
paruošimo būdas

Alyvuogėmis galite mėgautis iškart!

laikymo sąlygos

Laikyti kambario temperatūroje, sausoje ir vėsioje vietoje.

Atidarius laikyti atšaldyta ne aukštesneje nei 4°C temperaturoje švariame uždarytame maisto indelyje, suvartoti per 7 dienas.

Atrask mūsų receptus

LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Salotos su pomidorais ir rukola

    Nežinote, ką daryti su sukietėjusia duona bei nekenčiate švaistyti maisto? Nebesukite galvos, „Bonduelle“ siūlo jums sprendimą! Paverskite šią duoną į puikų patiekalą! Kviečiame ragauti itin gaivų receptą.

  • Traškūs kukurūzų blyneliai su graikišku ...

    Kai norisi kažko lengvo, traškaus ir kartu švelnaus, traškūs kukurūzų blyneliai su graikišku jogurtu...

  • Skrebutis su gvakamole, kukurūzais ir fe...

    Kai norisi kažko greito, bet kartu ir išskirtinai skanaus, skrebutis su gvakamole, kukurūzais ir fet...