Norint pamatyti filmuką, turite sutikti su Youtube slapukais
Salotos su pomidorais ir rukola
Nežinote, ką daryti su sukietėjusia duona bei nekenčiate švaistyti maisto? Nebesukite galvos, „Bonduelle“ siūlo jums sprendimą! Paverskite šią duoną į puikų patiekalą! Kviečiame ragauti itin gaivų receptą.
Lengvas
4 asmenims
10 minučių
10 minučių
Ingredientai
Ingredientai
4 žmonėms
800 g prinokusių pomidorų
100 g kietesnės kaimiškos duonos
100 g gražgarstės
1 skiltelės česnako
1 saujos juodųjų „Bonduelle“ alyvuogių
3 šakelių baziliko
6 šaukštai alyvuogių aliejaus
3 šaukštai raudonojo vyno acto
Druskos, šviežiai maltų pipirų
Ingredientai 4 porcijoms
800 g prinokusių pomidorų
100 g kietesnės kaimiškos duonos
100 g gražgarstės
1 skiltelės česnako
1 saujos juodųjų „Bonduelle“ alyvuogių
3 šakelių baziliko
6 šaukštai alyvuogių aliejaus
3 šaukštai raudonojo vyno acto
Druskos, šviežiai maltų pipirų
Žingsnis 1
Nulupkite česnako skiltelę. Ją įtrinkite duoną. Supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į dubenį.
Žingsnis 2
Pomidorus supjaustykite gabalėliais, jų nenulupdami. Įdėkite juos į salotų dubenį. Pabarstykite smulkia druska ir įpilkite 4 šaukštus alyvuogių aliejaus. Sumaišykite ir palikite 1 valandą šaldytuve.
Žingsnis 3
Jei reikia, nuplaukite ir nudžiovinkite gražgarstes. Smulkiai supjaustykite alyvuoges. Susmulkinkite baziliką. Įpilkite į dubenį su likusiu aliejumi ir actu, pabarstykite pipirų.
Žingsnis 4
Prieš ragaudami palikite šaldytuve pailsėti dar bent 1 valandą.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas▶
Ryžių salotos
Ryžių salotos – tai lengvai pagaminamas ir labai skanus patiekalas. Pasitikėkite „Bonduelle“ ir išbandykite patys!
Itališkas užkandis „Bruschetta“
Užkandžiai jums neatsiejama dienos dalis? Tuomet kartu su „Bonduelle“ nukeliaukite į Italiją pasigam...
Plokštainis su brokoliais ir pomidorais
Ar domina paprasti, greitai paruošiami, tačiau maistingi receptai? Brokoliai ir pomidorai šiame plok...