Žalia klasika

Žaliosios ankštinės pupelės – klasika, tinkanti kaip daržovių garnyras prie mėsos, bulvių ir dar daugiau. Visada malonu valgyti!

grynasis kiekis: 400 g grynoji masė be skystos terpės: 200 g
pictogramme

sudedamosios medžiagos

Žaliosios šparaginės pupelės, vanduo, druska.

Folio rūgšties šaltinis

maistinė vertė

100g
Energija (kJ) 111 kJ
Energija (kcal) 27 kcal
Riebalai (g) 0,3 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) 0,0 g
Angliavandenių (g) 3,6 g
- iš kurių cukraus (g) 2,1 g
Skaidulų (g) 2,3 g
Baltymų (g) 1,2 g
Druskos (g) 0,6 g
Vitamino B9 (µg) 36 µg

paruošimo būdas

Paruošimo laiką sumažinome iki minimumo! Nusausinkite daržoves ir jomis galite mėgautis iškart.

laikymo sąlygos

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Atrask mūsų receptus

Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
  • Žaliosios salotos su mocarelos sūriu

    Žaliosios salotos su mocarelos sūriu

    Salotos su trijų rūšių žaliomis daržovėmis bei mocarelos sūriu puikiai tiks papildyti jūsų vitaminų atsargas! Greitai pagaminama ir beprotiškai skanu.

  • Žaliosios šparaginės pupelės su parmezano sūriu

    Žaliosios šparaginės pupelės su parmezano sūriu

    „Bonduelle“ šparaginių pupelių receptai išsiskiria unikaliais skoniais. Traškios keptos šparaginės pupelės su parmezano sūriu nepaliks abejingų.

  • Brokolių, žaliųjų pupelių ir obuolių salotos

    Brokolių, žaliųjų pupelių ir obuolių salotos

    Brokolių, žaliųjų pupelių ir obuolių salotos – sveika, skanu ir puikiai tinka lengviems pietums!

Daugiau receptų