grynasis kiekis: 400 g grynoji masė be skystos terpės: 200 g

sudedamosios medžiagos
Žaliosios šparaginės pupelės, vanduo, druska.
Folio rūgšties šaltinis
maistinė vertė
100g | |
---|---|
Energija (kJ) | 111 kJ |
Energija (kcal) | 27 kcal |
Riebalai (g) | 0,3 g |
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) | 0,0 g |
Angliavandenių (g) | 3,6 g |
- iš kurių cukraus (g) | 2,1 g |
Skaidulų (g) | 2,3 g |
Baltymų (g) | 1,2 g |
Druskos (g) | 0,6 g |
Vitamino B9 (µg) | 36 µg |
paruošimo būdas
Paruošimo laiką sumažinome iki minimumo! Nusausinkite daržoves ir jomis galite mėgautis iškart.
laikymo sąlygos
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Atrask mūsų receptus
Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
Žaliosios salotos su mocarelos sūriu
Salotos su trijų rūšių žaliomis daržovėmis bei mocarelos sūriu puikiai tiks papildyti jūsų vitaminų atsargas! Greitai pagaminama ir beprotiškai skanu.
Žaliosios šparaginės pupelės su parmezano sūriu
„Bonduelle“ šparaginių pupelių receptai išsiskiria unikaliais skoniais. Traškios keptos šparaginės pupelės su parmezano sūriu nepaliks abejingų.
Brokolių, žaliųjų pupelių ir obuolių salotos
Brokolių, žaliųjų pupelių ir obuolių salotos – sveika, skanu ir puikiai tinka lengviems pietums!
Daugiau receptų