Žalia klasika

Žaliosios ankštinės pupelės – klasika, tinkanti kaip daržovių garnyras prie mėsos, bulvių ir dar daugiau. Itin sveikai paruoštos garuose, jos tiesiog laukia, kada galės šokti į jūsų vakarienę!

grynasis kiekis: 400 g
sudedamosios medžiagos

Žaliosios šparaginės pupelės.

Sudėtyje gali būti salierai.

maistinė vertė

100g
Energija (kJ) 119 kJ
Energija (kcal) 29 kcal
Riebalai (g) 0,1 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) 0,0 g
Angliavandenių (g) 3,1 g
Iš kurių cukraus (g) 1,4 g
Skaidulų (g) 3,8 g
Baltymų (g) 1,9 g
Druskos (g) 0,01 g
paruošimo būdas

Suberkite Bonduelle daržovių pakuotės turinį (400g) į keptuvę su įkaitusiu aliejumi. Uždenkite dangčiu ir kepinkite 4 minutes. Po to įdėkite sviesto ir mėgstamų prieskonių - pakepinkite dar 3 minutes be dangčio.

laikymo sąlygos

Šaldytuve (0 iki +3°C): 24val. Šaldiklyje (-18°C): suvartoti iki datos, nurodytos ant pakuotės, pabaigos. Produktą laikyti -18°C temperatūroje.

Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti. Atšildytas produktas netinka pakartotiniam užšaldymui.

Atrask mūsų receptus

LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Indiškas vištienos karis

    „Bonduelle“ receptai pietums – itin gardūs ir netikėti. Šį kartą keliaukite į Indiją ir ragaukite beprotiškai skanų vištienos karį.

  • Šparaginių pupelių salotos

    Maistingos ir gradžios šparaginių pupelių salotos. Tofu sūris kartu su pupelėmis sukurs skonių įvair...

  • Žaliosios salotos su mocarelos sūriu

    Salotos su trijų rūšių žaliomis daržovėmis bei mocarelos sūriu puikiai tiks papildyti jūsų vitaminų ...