Žalia klasika

Žaliosios ankštinės pupelės – klasika, tinkanti kaip daržovių garnyras prie mėsos, bulvių ir dar daugiau. Itin sveikai paruoštos garuose, jos tiesiog laukia, kada galės šokti į jūsų vakarienę!

grynasis kiekis: 400 g
sudedamosios medžiagos

Žaliosios šparaginės pupelės.

Sudėtyje gali būti salierai.

maistinė vertė

100g
Energija (kJ) 119 kJ
Energija (kcal) 29 kcal
Riebalai (g) 0,1 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) 0,0 g
Angliavandenių (g) 3,1 g
- iš kurių cukraus (g) 1,4 g
Skaidulų (g) 3,8 g
Baltymų (g) 1,9 g
Druskos (g) 0,01 g
paruošimo būdas

Suberkite Bonduelle daržovių pakuotės turinį (400g) į keptuvę su įkaitusiu aliejumi. Uždenkite dangčiu ir kepinkite 4 minutes. Po to įdėkite sviesto ir mėgstamų prieskonių - pakepinkite dar 3 minutes be dangčio.

laikymo sąlygos

Šaldytuve (0 iki +3°C): 24val. Šaldiklyje (-18°C): suvartoti iki datos, nurodytos ant pakuotės, pabaigos. Produktą laikyti -18°C temperatūroje.

Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti. Atšildytas produktas netinka pakartotiniam užšaldymui.

Atrask mūsų receptus

Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
  • Mėsos kukuliai su daržovėmis

    Ar ieškote, kokie receptai pietums pradžiugintų visą šeimą? Nustebinkite ją gardžiais, burnoje tirpstančiais mėsos kukuliais su daržovėmis!

  • Brokolių, žaliųjų pupelių ir obuolių salotos

    Brokolių, žaliųjų pupelių ir obuolių salotos – sveika, skanu ir puikiai tinka lengviems pietums!

  • Žaliosios šparaginės pupelės su parmezano sūriu

    „Bonduelle“ šparaginių pupelių receptai išsiskiria unikaliais skoniais. Traškios keptos šparaginės pupelės su parmezano sūriu nepaliks abejingų.

Daugiau receptų