Atostogų jausmas skardinėje

Atsipalaiduokite ir pasimėgaukite vakaru – baltosios pupelės pomidorų padaže tam itin puikus derinys! Paįvairinkite gaminamą troškinį bei sriubą ar panaudokite kaip garnyrą, kuriam tiesiog sunku atsispirti.

grynasis kiekis: 400 g
pictogramme
sudedamosios medžiagos

Vanduo, nusausintos baltosios pupelės (36%), pomidorų pasta (7%), cukrus, druska, kukurūzų krakmolas,svogūnų milteliai, paprika, aitrioji paprika, raudonėlis, baltieji pipirai, rozmarinai, čiobreliai, bazilikas, lauro lapai, česnakų milteliai. Sudėtyje gali būti sojos.

Sudėtyje gali būti sojos pėdsakų.

maistinė vertė

100g
Energija (kJ) 455 kJ
Energija (kcal) 109 kcal
Riebalai (g) 3,2 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) 0,4 g
Angliavandenių (g) 13,1 g
Iš kurių cukraus (g) 5,8 g
Skaidulų (g) 5,1 g
Baltymų (g) 4,3 g
Druskos (g) 1,00 g
paruošimo būdas

Paruošimo laiką sumažinome iki minimumo! Šios daržovės jau paruoštos keliauti į Jūsų patiekalus.

laikymo sąlygos

Laikyti sausoje ir vesioje vietoje.

Atrask mūsų receptus

LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Vegetariškas buritas su „Portobello“ gry...

    Kai norisi patiekalo, apimančio augalinius produktus ir sodrų skonį, vegetariškas buritas su „Portobello“ grybu ir „čili“ pupelėmis gali būti idealus pasirinkimas. Šis receptas sujungia mėsingą „Portobello“ grybo tekstūrą su švelniai pikantiškomis „čili“ pupelėmis, leisdamas sukurti patiekalą, kuris patenkina net pačius reikliausius skonio receptorius. Kiekvienas kąsnis atskleidžia harmoningą daržovių, sūrio ir prieskonių derinį, įvyniotą į minkštą tortiliją. Šis vegetariškas buritas su „Portobe...

  • Klasikinis buritas su vištiena, kukurūza...

    Kai norisi patiekalo, kuris sujungtų tradicijas ir skonio pilnatvę, klasikinis buritas su vištiena, ...

  • „Tacos“ su „Portobello“ grybu, marinuota...

    Kai norisi kažko, kame derėtų turtingas skonis ir maistingumas, „tacos“ su „Portobello“ grybu, marin...