Vanduo, nusausintos baltosios pupelės (36%), pomidorų pasta (7%), cukrus, druska, kukurūzų krakmolas,svogūnų milteliai, paprika, aitrioji paprika, raudonėlis, baltieji pipirai, rozmarinai, čiobreliai, bazilikas, lauro lapai, česnakų milteliai. Sudėtyje gali būti sojos.
Sudėtyje gali būti sojos pėdsakų.
100g | ||
---|---|---|
Energija (kJ) | 455 kJ | |
Energija (kcal) | 109 kcal | |
Riebalai (g) | 3,2 g | |
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) | 0,4 g | |
Angliavandenių (g) | 13,1 g | |
Iš kurių cukraus (g) | 5,8 g | |
Skaidulų (g) | 5,1 g | |
Baltymų (g) | 4,3 g | |
Druskos (g) | 1,00 g |
Paruošimo laiką sumažinome iki minimumo! Šios daržovės jau paruoštos keliauti į Jūsų patiekalus.
Laikyti sausoje ir vesioje vietoje.
Kai norisi patiekalo, apimančio augalinius produktus ir sodrų skonį, vegetariškas buritas su „Portobello“ grybu ir „čili“ pupelėmis gali būti idealus pasirinkimas. Šis receptas sujungia mėsingą „Portobello“ grybo tekstūrą su švelniai pikantiškomis „čili“ pupelėmis, leisdamas sukurti patiekalą, kuris patenkina net pačius reikliausius skonio receptorius. Kiekvienas kąsnis atskleidžia harmoningą daržovių, sūrio ir prieskonių derinį, įvyniotą į minkštą tortiliją. Šis vegetariškas buritas su „Portobe...