1. >Receptai
  2. >Klasikinis buritas su vištiena, kukurūzais ir pupelėmis

Klasikinis buritas su vištiena, kukurūzais ir pupelėmis

Kai norisi patiekalo, kuris sujungtų tradicijas ir skonio pilnatvę, klasikinis buritas su vištiena, kukurūzais ir pupelėmis gali būti tiesiog tobulas pasirinkimas. Šis receptas atneša autentišką Meksikos virtuvės skonį tiesiai į jūsų lėkštę, sujungdamas sultingą, kvapnią vištieną su saldžiais kukurūzais ir sočiomis pupelėmis. Kiekvienas patiekalo kąsnis atskleidžia turtingą prieskonių ir ingredientų derinį, kuris puikiai dera minkštoje tortilijoje. Šis klasikinis buritas su vištiena, kukurūzais ir pupelėmis yra ne tik ypač gardus, bet ir universalus – jis idealiai tiks tiek greitiems pietums, tiek sočiai vakarienei su draugais ar šeima. Išbandykite mūsų receptą ir leiskite sau pasimėgauti klasikiniu skoniu, kuris niekada nenuvilia!
Lengvas
2 asmenims
30 minučių
Ingredientai
2 žmonėms
2 vnt. tortilijų,

60 g konservuotų kukurūzų „Bonduelle“,

60 g konservuotų baltųjų pupelių pomidorų padaže „Bonduelle“,

40 g konservuotų raudonųjų pupelių barbekiu padaže „Bonduelle“,

80 g ryžių,

100 g vištienos kumpelių,

80 g čederio sūrio,

50 g pomidorų salsos,

50 g gvakamolės,

aliejaus.
Ingredientai 2 porcijoms
2 vnt. tortilijų,

60 g konservuotų kukurūzų „Bonduelle“,

60 g konservuotų baltųjų pupelių pomidorų padaže „Bonduelle“,

40 g konservuotų raudonųjų pupelių barbekiu padaže „Bonduelle“,

80 g ryžių,

100 g vištienos kumpelių,

80 g čederio sūrio,

50 g pomidorų salsos,

50 g gvakamolės,

aliejaus.
  1. Žingsnis 1
    Išvirkite ryžius.
  2. Žingsnis 2
    Vištienos kumpelius marinuokite su mėgstamais prieskoniais, apšlakstykite aliejumi ir kepkite 180 oC laipsnių orkaitėje 15 min. Iškepusią vištieną supjaustykite juostelėmis.
  3. Žingsnis 3
    Tortilijos centre dėkite ryžius, vištienos juosteles, tarkuotą čederio sūrį, kukurūzus, baltąsias ir raudonąsias pupeles, pomidorų salsą ir gvakamolę.
  4. Žingsnis 4
    Sukite: įdarą tvirtai apgaubkite apatine tortilijos dalimi, tuomet užlenkite šonus ir susukite į tvirtą suktinuką.
  5. Žingsnis 5
    Buritą šildykite įkaitintoje keptuvėje 3–5 min. iš visų pusių, kol tortilija lengvai apskrus. Klasikinis buritas su vištiena, kukurūzais ir pupelėmis jau paruoštas. Skanaukite ir mėgaukitės kiekvienu kąsniu!
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Aštri sriuba

    Pasiilgote gardžios sriubos? Greitai paruošiama ir itin gardi aštri sriuba puikiai tiks pavaišinti vakarienei atvykusius svečius arba nustebinti namiškius. Į šią sriubą galima dėti daugybę įvairiausių ingredientų ir tokiu būdu įtikti net ir patiems išrankiausiems. Tam, kad patiekalas būtų sotesnis, pagardinkite jį mėsa, pavyzdžiui, jautiena. Aštri jautienos sriuba sušildys ir leis atrasti naujus, egzotiškus skonius. Dalinamės receptu ir keliais naudingais patarimais.

  • Vegetariškos tortilijos

    Tortilijos – tai visame pasaulyje sparčiai populiarėjantis meksikietiškas patiekalas. Šiandien torti...

  • Čili troškinys

    Raudonosios pupelės tinka daugumoje patiekalų, tačiau čili troškinys be jų sunkiai įsivaizduojamas. ...