Žalieji žirneliai ir morkos – puikus skonių derinys, pasižymintis traškumu, natūralumu ir daugybe naudingų vitaminų bei mineralų, tokių kaip kalcis, geležis, kalis.
Žirneliai ir morkos skirtingomis proporcijomis.
Sudėtyje gali būti salierai.
100g | ||
---|---|---|
Energija (kJ) | 212 kJ | |
Energija (kcal) | 51 kcal | |
Riebalai (g) | 0,5 g | |
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) | 0,1 g | |
Angliavandenių (g) | 6,7 g | |
Iš kurių cukraus (g) | 4,6 g | |
Skaidulų (g) | 4,0 g | |
Baltymų (g) | 2,8 g | |
Druskos (g) | 0,03 g |
Nereikia atšildyti. Sudėkite daržoves į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite jas 10-12 min. Įberkite mėgstamų prieskonių pagal skonį.
Šaldytuve (0 iki +3°C): 24val. Šaldiklyje (-18°C): suvartoti iki datos, nurodytos ant pakuotės, pabaigos. Produktą laikyti -18°C temperatūroje.
Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti. Atšildytas produktas netinka pakartotiniam užšaldymui.
Pasiilgote gardžios sriubos? Greitai paruošiama ir itin gardi aštri sriuba puikiai tiks pavaišinti vakarienei atvykusius svečius arba nustebinti namiškius. Į šią sriubą galima dėti daugybę įvairiausių ingredientų ir tokiu būdu įtikti net ir patiems išrankiausiems. Tam, kad patiekalas būtų sotesnis, pagardinkite jį mėsa, pavyzdžiui, jautiena. Aštri jautienos sriuba sušildys ir leis atrasti naujus, egzotiškus skonius. Dalinamės receptu ir keliais naudingais patarimais.