sudedamosios medžiagos
Žirneliai.
Sudėtyje gali būti salierai.
maistinė vertė
100g | |
---|---|
Energija (kJ) | 303 kJ |
Energija (kcal) | 72 kcal |
Riebalai (g) | 0,7 g |
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) | 0,1 g |
Angliavandenių (g) | 8,5 g |
- iš kurių cukraus (g) | 4,5 g |
Skaidulų (g) | 5,5 g |
Baltymų (g) | 5,2 g |
Druskos (g) | 0,01 g |
Vitamino B9 (µg) | 46,0 µg |
paruošimo būdas
Į verdantį, sūdytą vandenį sudėkite žaliuosius žirnelius ir virkite apie 2 minutes. Nupilkite vandenį.
laikymo sąlygos
Šaldytuve (0 iki +3°C): 24val. Šaldiklyje (-18°C): suvartoti iki datos, nurodytos ant pakuotės, pabaigos.
Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti.
Atrask mūsų receptus
Aštri sriuba
Pasiilgote gardžios sriubos? Greitai paruošiama ir itin gardi aštri sriuba puikiai tiks pavaišinti vakarienei atvykusius svečius arba nustebinti namiškius. Į šią sriubą galima dėti daugybę įvairiausių ingredientų ir tokiu būdu įtikti net ir patiems išrankiausiems. Tam, kad patiekalas būtų sotesnis, pagardinkite jį mėsa, pavyzdžiui, jautiena. Aštri jautienos sriuba sušildys ir leis atrasti naujus, egzotiškus skonius. Dalinamės receptu ir keliais naudingais patarimais.
Lazanija su žuvimi ir žaliaisiais žirneliais
Visus skonio receptorius galinti nustebinti lazanija. Receptas, nukelsiantis jus į Italiją – tai lazanija su žuvimi ir žaliaisiais žirneliais!
Žaliosios salotos su mocarelos sūriu
Salotos su trijų rūšių žaliomis daržovėmis bei mocarelos sūriu puikiai tiks papildyti jūsų vitaminų atsargas! Greitai pagaminama ir beprotiškai skanu.