Žirneliai.
Sudėtyje gali būti salierai.
100g | ||
---|---|---|
Energija (kJ) | 303 kJ | |
Energija (kcal) | 72 kcal | |
Riebalai (g) | 0,7 g | |
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) | 0,1 g | |
Angliavandenių (g) | 8,5 g | |
Iš kurių cukraus (g) | 4,5 g | |
Skaidulų (g) | 5,5 g | |
Baltymų (g) | 5,2 g | |
Druskos (g) | 0,01 g | |
Vitamino B9 (µg) | 46,0 µg |
Į verdantį, sūdytą vandenį sudėkite žaliuosius žirnelius ir virkite apie 2 minutes. Nupilkite vandenį.
Šaldytuve (0 iki +3°C): 24val. Šaldiklyje (-18°C): suvartoti iki datos, nurodytos ant pakuotės, pabaigos.
Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti.
Pasiilgote gardžios sriubos? Greitai paruošiama ir itin gardi aštri sriuba puikiai tiks pavaišinti vakarienei atvykusius svečius arba nustebinti namiškius. Į šią sriubą galima dėti daugybę įvairiausių ingredientų ir tokiu būdu įtikti net ir patiems išrankiausiems. Tam, kad patiekalas būtų sotesnis, pagardinkite jį mėsa, pavyzdžiui, jautiena. Aštri jautienos sriuba sušildys ir leis atrasti naujus, egzotiškus skonius. Dalinamės receptu ir keliais naudingais patarimais.