Salotas pasigaminti taip paprasta!

Tam, kad pietus pasigaminti būtų dar paprasčiau, siūlome mini pakuotes! Juodosios pupelės puikiai praturtins jūsų salotas.

grynasis kiekis: 200 g grynoji masė be skystos terpės: 65 g
pictogramme
sudedamosios medžiagos

Juodosios pupelės, vanduo, druska, kvapiklis, kietiklis: kalcio chloridas.

Skaidulų šaltinis, Didelis baltymų kiekis

maistinė vertė

100g
Energija (kJ) 445 kJ
Energija (kcal) 106 kcal
Riebalai (g) 1,0 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) 0,1 g
Angliavandenių (g) 13 g
Iš kurių cukraus (g) 0,0 g
Skaidulų (g) 7,0 g
Baltymų (g) 7,7 g
Druskos (g) 0,28 g
paruošimo būdas

Paruošimo laiką sumažinome iki minimumo! Šios daržovės jau paruoštos keliauti į Jūsų patiekalus.

laikymo sąlygos

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Atrask mūsų receptus

LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Vegetariškas buritas su „Portobello“ gry...

    Kai norisi patiekalo, apimančio augalinius produktus ir sodrų skonį, vegetariškas buritas su „Portobello“ grybu ir „čili“ pupelėmis gali būti idealus pasirinkimas. Šis receptas sujungia mėsingą „Portobello“ grybo tekstūrą su švelniai pikantiškomis „čili“ pupelėmis, leisdamas sukurti patiekalą, kuris patenkina net pačius reikliausius skonio receptorius. Kiekvienas kąsnis atskleidžia harmoningą daržovių, sūrio ir prieskonių derinį, įvyniotą į minkštą tortiliją. Šis vegetariškas buritas su „Portobe...

  • Klasikinis buritas su vištiena, kukurūza...

    Kai norisi patiekalo, kuris sujungtų tradicijas ir skonio pilnatvę, klasikinis buritas su vištiena, ...

  • „Tacos“ su „Portobello“ grybu, marinuota...

    Kai norisi kažko, kame derėtų turtingas skonis ir maistingumas, „tacos“ su „Portobello“ grybu, marin...