Bonduelle salotos
1 skardinės Bonduelle 'inspiration' avinžirnių 2x65g
1 skardinės Bonduelle 'inspiration' kukurūzų 2x70g
1/4 ilgojo agurko
100g vyšninių pomidorų
1 v.š. pesto padažo
Druskos ir pipirų
Petražolės
1 skardinės Bonduelle 'inspiration' avinžirnių 2x65g
1 skardinės Bonduelle 'inspiration' kukurūzų 2x70g
1/4 ilgojo agurko
100g vyšninių pomidorų
1 v.š. pesto padažo
Druskos ir pipirų
Petražolės
- Žingsnis 1Agurkus ir pomidorus supjaustykite gabaliukais. Petražoles susmulkinkite.
- Žingsnis 2Kukurūzus, avinžirnius, juodąsias pupeles, agurką, pomidorus sumaišykite kartu.
- Žingsnis 3Pagardinkite pesto padažu, druska, pipirais ir petražolėmis.
Itališkas užkandis „Bruschetta“
Užkandžiai jums neatsiejama dienos dalis? Tuomet kartu su „Bonduelle“ nukeliaukite į Italiją pasigamindami itališką užkandį „bruschetta“.
Meksikietiškas troškinys
„Bonduelle“ meksikietiškas troškinys privers suabejoti, ar patiekalą ragaujate Lietuvoje, ar esate pačioje Meksikoje. Keliaukime kartu!
Vegetariškos tortilijos
Tortilijos – tai visame pasaulyje sparčiai populiarėjantis meksikietiškas patiekalas. Šiandien tortilijų receptai kuriami iš skirtingų maisto produktų ir gardinami savitais prieskoniais. Dairotės greitai paruošiamo, ryškaus skonio recepto? Siūlome išbandyti lengvai pagaminamą vegetariškos tortilijos versiją. Jei norisi patiekalo su mėsa, į ingredientų sąrašą galite įtraukti, pavyzdžiui, maltą jautieną. Patiekalai iš tortilijų – smagi ir skani idėja draugų vakarėliui ar šeimos savaitgaliui. Taigi, kaip tinkamai pasiruošti?