Daržovių užkandis
Šis daržovių užkandis – puikus pasirinkimas norint greitai pasimėgauti sveikesniu ir skaniu užkandžiu. Pagamintas iš šviežių daržovių, jis ne tik sotus, bet ir pilnas naudingų vitaminų bei mineralų. Lengvai įsitraukia į bet kokį dienos ritmą ir tinka tiek užkandžiui darbe, tiek keliaujant ar tiesiog norint užkąsti sveikiau.
Kukurūzai 21,2%, raudonosios pupelės 13,9%, apkepti svogūnai (svogūnai, saulėgrąžų aliejus) 10,4%, raudonosios paprikos 8,4%, džiūvėsėliai (KVIEČIŲ miltai, druska, paprika, mielės) 8,2%, tortilijos traškučiai (kukurūzų miltai, saulėgrąžų aliejus) 6,7%, vanduo, saulėgrąžų aliejus, ČEDERIO SŪRIS 5,5% (PIENAS, druska, pieno fermentai, mikrobinis koaguliantas), KVIETINIAI miltrai, druska, pomidorų koncentratas, prieskoniai, kvapiosios medžiagos, mielių ekstraktas, koncentruotos svogūnų sultys (maltodekstrinas), citrina, rapsų aliejus, kukurūzų krakmolas, laisvai laikomų vištų KIAUŠINIŲ milteliai, pupelių baltymai, kukurūzų miltai, džiovitas česnakas, paprikos.
Sudėtyje gali būti salierai, garstyčių, sojos pėdsakų.
Sudėtyje yra kiaušinių, kviečių glitimas, pieno.
100g | |
---|---|
Energija (kJ) | 922 kJ |
Energija (kcal) | 220 kcal |
Riebalai (g) | 10 g |
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) | 2,3 g |
Angliavandenių (g) | 22 g |
- iš kurių cukraus (g) | 3,6 g |
Skaidulų (g) | 4,8 g |
Baltymų (g) | 8,2 g |
Druskos (g) | 0,96 g |
- Kepkite sušaldytą orkaitėje (220°C) iki 20 min. Palikite gaminį 3min. - 12 min pakaitinkite keptuvėje su su trupučių aliejaus, reguliariai apverskite. Leiskite produktui pastovėti 3 min. - Šaldytą kepkite oro gruzdintuvėje (200°C temperatūroje) 12 min. Apverskite po 6 min. Leiskite produktui atvėsti 3 min.
Laikyti -18°C temperatūroje iki tinkamumo laiko datos, nurodytos ant pakuotės.
Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti.
Atrask mūsų receptus
Vegetariškos tortilijos
Tortilijos – tai visame pasaulyje sparčiai populiarėjantis meksikietiškas patiekalas. Šiandien tortilijų receptai kuriami iš skirtingų maisto produktų ir gardinami savitais prieskoniais. Dairotės greitai paruošiamo, ryškaus skonio recepto? Siūlome išbandyti lengvai pagaminamą vegetariškos tortilijos versiją. Jei norisi patiekalo su mėsa, į ingredientų sąrašą galite įtraukti, pavyzdžiui, maltą jautieną. Patiekalai iš tortilijų – smagi ir skani idėja draugų vakarėliui ar šeimos savaitgaliui. Taigi, kaip tinkamai pasiruošti?
Čili troškinys
Raudonosios pupelės tinka daugumoje patiekalų, tačiau čili troškinys be jų sunkiai įsivaizduojamas. Aromatingas, aštrus troškinys nukels į saulėtąją Meksiką ir sušildys kiekvieną. Mėgaukitės gardžia ir sočia meksikietiška vakariene su visa šeima ar svečiais. Norite pasigaminti troškinį greičiau? Pasinaudokite Bonduelle ingredientų rekomendacijomis ir šefo patarimais.
Aštri sriuba
Pasiilgote gardžios sriubos? Greitai paruošiama ir itin gardi aštri sriuba puikiai tiks pavaišinti vakarienei atvykusius svečius arba nustebinti namiškius. Į šią sriubą galima dėti daugybę įvairiausių ingredientų ir tokiu būdu įtikti net ir patiems išrankiausiems. Tam, kad patiekalas būtų sotesnis, pagardinkite jį mėsa, pavyzdžiui, jautiena. Aštri jautienos sriuba sušildys ir leis atrasti naujus, egzotiškus skonius. Dalinamės receptu ir keliais naudingais patarimais.