Daržovių užkandis

Šis daržovių užkandis – puikus pasirinkimas norint greitai pasimėgauti sveikesniu ir skaniu užkandžiu. Pagamintas iš šviežių daržovių, jis ne tik sotus, bet ir pilnas naudingų vitaminų bei mineralų. Lengvai įsitraukia į bet kokį dienos ritmą ir tinka tiek užkandžiui darbe, tiek keliaujant ar tiesiog norint užkąsti sveikiau.

grynasis kiekis: 240 g
sudedamosios medžiagos

Kukurūzai 21,2%, raudonosios pupelės 13,9%, apkepti svogūnai (svogūnai, saulėgrąžų aliejus) 10,4%, raudonosios paprikos 8,4%, džiūvėsėliai (KVIEČIŲ miltai, druska, paprika, mielės) 8,2%, tortilijos traškučiai (kukurūzų miltai, saulėgrąžų aliejus) 6,7%, vanduo, saulėgrąžų aliejus, ČEDERIO SŪRIS 5,5% (PIENAS, druska, pieno fermentai, mikrobinis koaguliantas), KVIETINIAI miltrai, druska, pomidorų koncentratas, prieskoniai, kvapiosios medžiagos, mielių ekstraktas, koncentruotos svogūnų sultys (maltodekstrinas), citrina, rapsų aliejus, kukurūzų krakmolas, laisvai laikomų vištų KIAUŠINIŲ milteliai, pupelių baltymai, kukurūzų miltai, džiovitas česnakas, paprikos.

Sudėtyje gali būti salierai, garstyčių, sojos pėdsakų.

Sudėtyje yra kiaušinių, kviečių glitimas, pieno.

maistinė vertė

100g
Energija (kJ) 922 kJ
Energija (kcal) 220 kcal
Riebalai (g) 10 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) 2,3 g
Angliavandenių (g) 22 g
- iš kurių cukraus (g) 3,6 g
Skaidulų (g) 4,8 g
Baltymų (g) 8,2 g
Druskos (g) 0,96 g
paruošimo būdas

- Kepkite sušaldytą orkaitėje (220°C) iki 20 min. Palikite gaminį 3min. - 12 min pakaitinkite keptuvėje su su trupučių aliejaus, reguliariai apverskite. Leiskite produktui pastovėti 3 min. - Šaldytą kepkite oro gruzdintuvėje (200°C temperatūroje) 12 min. Apverskite po 6 min. Leiskite produktui atvėsti 3 min.

laikymo sąlygos

Laikyti -18°C temperatūroje iki tinkamumo laiko datos, nurodytos ant pakuotės.

Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti.

Atrask mūsų receptus

Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
  • Vegetariškos tortilijos

    Tortilijos – tai visame pasaulyje sparčiai populiarėjantis meksikietiškas patiekalas. Šiandien tortilijų receptai kuriami iš skirtingų maisto produktų ir gardinami savitais prieskoniais. Dairotės greitai paruošiamo, ryškaus skonio recepto? Siūlome išbandyti lengvai pagaminamą vegetariškos tortilijos versiją. Jei norisi patiekalo su mėsa, į ingredientų sąrašą galite įtraukti, pavyzdžiui, maltą jautieną. Patiekalai iš tortilijų – smagi ir skani idėja draugų vakarėliui ar šeimos savaitgaliui. Taigi, kaip tinkamai pasiruošti?

  • Čili troškinys

    Raudonosios pupelės tinka daugumoje patiekalų, tačiau čili troškinys be jų sunkiai įsivaizduojamas. Aromatingas, aštrus troškinys nukels į saulėtąją Meksiką ir sušildys kiekvieną. Mėgaukitės gardžia ir sočia meksikietiška vakariene su visa šeima ar svečiais. Norite pasigaminti troškinį greičiau? Pasinaudokite Bonduelle ingredientų rekomendacijomis ir šefo patarimais.

  • Aštri sriuba

    Pasiilgote gardžios sriubos? Greitai paruošiama ir itin gardi aštri sriuba puikiai tiks pavaišinti vakarienei atvykusius svečius arba nustebinti namiškius. Į šią sriubą galima dėti daugybę įvairiausių ingredientų ir tokiu būdu įtikti net ir patiems išrankiausiems. Tam, kad patiekalas būtų sotesnis, pagardinkite jį mėsa, pavyzdžiui, jautiena. Aštri jautienos sriuba sušildys ir leis atrasti naujus, egzotiškus skonius. Dalinamės receptu ir keliais naudingais patarimais.

Daugiau receptų