Pasimėgaukite itin gardžia „Bonduelle“ sriuba, paruošta pagal jūsų skonį! Nesvarbu, ar trinta, ar tradiciškai virta – šis daržovių mišinys padarys abu variantus skanius ir sveikus.
Moliūgai (50%), morkos (40%), svogūnai (10%)
Sudėtyje gali būti salierai.
100g | ||
---|---|---|
Energija (kJ) | 120 kJ | |
Energija (kcal) | 29 kcal | |
Riebalai (g) | 0,2 g | |
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) | 0,1 g | |
Angliavandenių (g) | 4,8 g | |
Iš kurių cukraus (g) | 3,1 g | |
Skaidulų (g) | 2,2 g | |
Baltymų (g) | 0,8 g | |
Druskos (g) | 0,03 g |
0,5 l daržovių sultinio, pakuotė Bonduelle daržovių, 1 stiklinė grietinėlės 30% rieb., druska, pipirai. Paruošimas: 1. Užverdame sultinį. 2. Į verdantį sultinį įdedame daržoves iš pakelio ir verdame 3 minutes. 3. Supilame grietinėlę. 4. Sutriname ir pagardiname prieskoniais pagal skonį. Sriubą galima paskaninti skrebučiais.
Šaldytuve (0 iki +3°C): 24val. Šaldiklyje (-18°C): suvartoti iki datos, nurodytos ant pakuotės, pabaigos. Produktą laikyti -18°C temperatūroje.
Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti. Atšildytas produktas netinka pakartotiniam užšaldymui.
Kai norisi kažko lengvo, traškaus ir kartu švelnaus, traškūs kukurūzų blyneliai su graikišku jogurtu tampa tobulu pasirinkimu. Šie blyneliai pasižymi malonia tekstūra ir daugiasluoksniu skoniu, kuris puikiai dera su švelniu ir gaiviu graikišku jogurtu. Tai lengvas, bet kartu ir sotus patiekalas, tinkantis tiek pusryčiams, tiek pietums, tiek vakarienei. Traškūs kukurūzų blyneliai su graikišku jogurtu – tai traškumo ir kreminės tekstūros harmonija, kuri pamalonins jūsų skonio receptorius.