Sriuba kiekvienam

Pasimėgaukite itin gardžia „Bonduelle“ sriuba, paruošta pagal jūsų skonį! Nesvarbu, ar trinta, ar tradiciškai virta – šis daržovių mišinys padarys abu variantus skanius ir sveikus.

grynasis kiekis: 400 g
sudedamosios medžiagos

Moliūgai (50%), morkos (40%), svogūnai (10%)

Sudėtyje gali būti salierai.

maistinė vertė

100g
Energija (kJ) 120 kJ
Energija (kcal) 29 kcal
Riebalai (g) 0,2 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) 0,1 g
Angliavandenių (g) 4,8 g
Iš kurių cukraus (g) 3,1 g
Skaidulų (g) 2,2 g
Baltymų (g) 0,8 g
Druskos (g) 0,03 g
paruošimo būdas

0,5 l daržovių sultinio, pakuotė Bonduelle daržovių, 1 stiklinė grietinėlės 30% rieb., druska, pipirai. Paruošimas: 1. Užverdame sultinį. 2. Į verdantį sultinį įdedame daržoves iš pakelio ir verdame 3 minutes. 3. Supilame grietinėlę. 4. Sutriname ir pagardiname prieskoniais pagal skonį. Sriubą galima paskaninti skrebučiais.

laikymo sąlygos

Šaldytuve (0 iki +3°C): 24val. Šaldiklyje (-18°C): suvartoti iki datos, nurodytos ant pakuotės, pabaigos. Produktą laikyti -18°C temperatūroje.

Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti. Atšildytas produktas netinka pakartotiniam užšaldymui.

Atrask mūsų receptus

LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Traškūs kukurūzų blyneliai su graikišku ...

    Kai norisi kažko lengvo, traškaus ir kartu švelnaus, traškūs kukurūzų blyneliai su graikišku jogurtu tampa tobulu pasirinkimu. Šie blyneliai pasižymi malonia tekstūra ir daugiasluoksniu skoniu, kuris puikiai dera su švelniu ir gaiviu graikišku jogurtu. Tai lengvas, bet kartu ir sotus patiekalas, tinkantis tiek pusryčiams, tiek pietums, tiek vakarienei. Traškūs kukurūzų blyneliai su graikišku jogurtu – tai traškumo ir kreminės tekstūros harmonija, kuri pamalonins jūsų skonio receptorius.

  • Skrebutis su gvakamole, kukurūzais ir fe...

    Kai norisi kažko greito, bet kartu ir išskirtinai skanaus, skrebutis su gvakamole, kukurūzais ir fet...

  • Kukurūzų, ananaso ir jalapeno gaivios sa...

    Ieškote gaivaus ir išraiškingo skonių derinio, kuris nustebintų ir atgaivintų? Tuomet kukurūzų, anan...