Morkos (40%), žalios šparaginės pupelės (30%), geltonos šparaginės pupelės (30%)
Sudėtyje gali būti salierai.
100g | ||
---|---|---|
Energija (kJ) | 131 kJ | |
Energija (kcal) | 31 kcal | |
Riebalai (g) | 0,3 g | |
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) | 0,1 g | |
Angliavandenių (g) | 4,3 g | |
Iš kurių cukraus (g) | 2,9 g | |
Skaidulų (g) | 3,1 g | |
Baltymų (g) | 1,3 g | |
Druskos (g) | 0,03 g |
Mikrobangų krosnelėje: atšildytą produktą kepkite 5 minutes.
Šaldytuve (0 iki +3°C): 24val. Šaldiklyje (-18°C): suvartoti iki datos, nurodytos ant pakuotės, pabaigos.
Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti.
Atraskite naujus skonius su Bonduelle konservuotų pupelių sriuba. Greitai paruošiamas ir gardus patiekalas puikiai tiks pietums su didesne kompanija ar jaukiai vakarienei su namiškiais. Nors sriuba su pupelėmis neretai vegetariška, ji yra itin soti – baltosios pupelės turi labai daug baltymų, todėl gali puikiai atstoti mėsos patiekalus. Taigi, kuo naudingos šios daržovės ir kaip greitai paruošti gardžią sriubą?