Geltonos morkos (40%), žirneliai (30%), geltonos šparaginės pupelės (30%)
Sudėtyje gali būti salierai.
100g | |
---|---|
Energija (kJ) | 185 kJ |
Energija (kcal) | 44 kcal |
Riebalai (g) | 0,3 g |
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) | 0,1 g |
Angliavandenių (g) | 5,6 g |
- iš kurių cukraus (g) | 2,5 g |
Skaidulų (g) | 4,3 g |
Baltymų (g) | 2,6 g |
Druskos (g) | 0,03 g |
Keptuvėje: atšildytą produktą kepkite 5-7 minutes. Gariniame puode: atšildytą produktą virkite 2-3 minutes. Mikrobangų krosnelėje: atšildytą produktą kepkite 3-5 minutes.
Šaldytuve (0 iki +3°C): 24val. Šaldiklyje (-18°C): suvartoti iki datos, nurodytos ant pakuotės, pabaigos.
Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti.
Atrask mūsų receptus
Pupelių sriuba
Atraskite naujus skonius su Bonduelle konservuotų pupelių sriuba. Greitai paruošiamas ir gardus patiekalas puikiai tiks pietums su didesne kompanija ar jaukiai vakarienei su namiškiais. Nors sriuba su pupelėmis neretai vegetariška, ji yra itin soti – baltosios pupelės turi labai daug baltymų, todėl gali puikiai atstoti mėsos patiekalus. Taigi, kuo naudingos šios daržovės ir kaip greitai paruošti gardžią sriubą?
Kario makaronai su pupelėmis ir daržovėmis
Daržovių patiekalai gali išties nustebinti. Pupelės ir makaronai gali pasirodyti nesuderinama kombinacija, tačiau šiame recepte jie puikiai tinka. Pasitikėkite „Bonduelle“ ir likite nustebinti!
Lęšių ir žiedinių kopūstų mėsainis