Skonis iš Ispanijos

Žaliųjų alyvuogių su citrinų pastos įdaru puikiai dera tarpusavyje ir sukuria tobulą skonį užkandžių stalui. Skonis, leidžiantis keliauti valgant.

grynasis kiekis: 300 g grynoji masė be skystos terpės: 110 g
sudedamosios medžiagos

Vanduo, žaliosios alyvuogės 37% (kilmės šalis Ispanija), įdaras 10% (koncentruotos citrinų sultys 6%, stabilizatoriai: natrio alginatas, tirštikliai: pupenių derva, kalcio chloridas), druska, rūgštys: citrinų rūgštis, pieno rūgštis, antioksidantas: askorbo rūgštis

maistinė vertė

100g
Energija (kJ) 597 kJ
Energija (kcal) 145 kcal
Riebalai (g) 15 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) 3,0 g
Angliavandenių (g) 0,0 g
Iš kurių cukraus (g) 0,0 g
Skaidulų (g) 2,6 g
Baltymų (g) 1,0 g
Druskos (g) 3,75 g
paruošimo būdas

Alyvuogėmis galite mėgautis iškart!

laikymo sąlygos

Laikyti kambario temperaturoje, vesioje, sausoje vietoje.

Atidarius laikyti atšaldyta ne aukštesneje nei 4°C temperaturoje švariame uždarytame maisto indelyje, suvartoti per 7 dienas.

Atrask mūsų receptus

LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Salotos su pomidorais ir rukola

    Nežinote, ką daryti su sukietėjusia duona bei nekenčiate švaistyti maisto? Nebesukite galvos, „Bonduelle“ siūlo jums sprendimą! Paverskite šią duoną į puikų patiekalą! Kviečiame ragauti itin gaivų receptą.

  • Traškūs kukurūzų blyneliai su graikišku ...

    Kai norisi kažko lengvo, traškaus ir kartu švelnaus, traškūs kukurūzų blyneliai su graikišku jogurtu...

  • Skrebutis su gvakamole, kukurūzais ir fe...

    Kai norisi kažko greito, bet kartu ir išskirtinai skanaus, skrebutis su gvakamole, kukurūzais ir fet...