Daugiau daržovių Tavo lėkštėje

Smulkiai pjaustyti žiediniai kopūstai, kurie patiekale gali pakeisti ryžius. Atraskite naują pjaustymo būdą, kurį galite pritaikyti savo kasdieniniuose patiekaluose.

grynasis kiekis: 400 g
sudedamosios medžiagos

Žiediniai kopūstai.

Folio rūgšties šaltinis

Sudėtyje gali būti salierai.

maistinė vertė

100g
Energija (kJ) 90 kJ
Energija (kcal) 22 kcal
Riebalai (g) 0,4 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) 0,1 g
Angliavandenių (g) 2,2 g
Iš kurių cukraus (g) 1,4 g
Skaidulų (g) 2,0 g
Baltymų (g) 1,3 g
Druskos (g) 0,03 g
Vitamino B9 (µg) 116 µg
paruošimo būdas

Puode: neatšildytą produktą sudėti į didelį kiekį verdančio vandens, virti 3 minutes. Keptuvėje: kepti aliejuje 7 minutes. Mikrobangų krosnelėje: pašildykite 10 minučių (800W).

laikymo sąlygos

Šaldytuve (nuo 0°C iki +3°C) 24val. Laikant -18°C temperatūroje: suvartoti iki datos, nurodytos ant pakuotės.

Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti.

Atrask mūsų receptus

LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Vegetariškas kalafiorų ryžių plovas su c...
  • Lęšių ir žiedinių kopūstų mėsainis
  • Žiedinių kopūstų ryžių troškinys

    Ryžių troškinys be ryžių? Ar tai įmanoma? TAIP! Naudojamus ryžius galite pakeisti į Bonduelle žiedin...