Žiediniai kopūstai.
Folio rūgšties šaltinis
Sudėtyje gali būti salierai.
100g | ||
---|---|---|
Energija (kJ) | 90 kJ | |
Energija (kcal) | 22 kcal | |
Riebalai (g) | 0,4 g | |
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) | 0,1 g | |
Angliavandenių (g) | 2,2 g | |
Iš kurių cukraus (g) | 1,4 g | |
Skaidulų (g) | 2,0 g | |
Baltymų (g) | 1,3 g | |
Druskos (g) | 0,03 g | |
Vitamino B9 (µg) | 116 µg |
Puode: neatšildytą produktą sudėti į didelį kiekį verdančio vandens, virti 3 minutes. Keptuvėje: kepti aliejuje 7 minutes. Mikrobangų krosnelėje: pašildykite 10 minučių (800W).
Šaldytuve (nuo 0°C iki +3°C) 24val. Laikant -18°C temperatūroje: suvartoti iki datos, nurodytos ant pakuotės.
Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti.