Apkepas su „Orecchiette“ makaronais ir žirneliais

Nepaprastai lengvas receptas, kuriam bus reikalingi tik du ingredientai – žirneliai ir „Orecchiette“ makaronai. Mėgaukitės vakaru ir nestovėkite ilgai prie puodų!
Lengvas
4 asmenims
40 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 pakelio šaldytų Bonduelle garuose ruoštų Vapeur žaliųjų žirnelių

375 'orrechiette' makaronų

200ml grietinėlės

100g rikotos sūrio

Citrinos žievelės
Ingredientai 4 porcijoms
1 pakelio šaldytų Bonduelle garuose ruoštų Vapeur žaliųjų žirnelių

375 'orrechiette' makaronų

200ml grietinėlės

100g rikotos sūrio

Citrinos žievelės

Receptas pagamintas su

Šaldyti 'Vapeur' žalieji žirneliai
  1. Žingsnis 1
    Išvirkite žaliuosius žirnelius pagal instrukcijas, nurodytas ant pakuotės.
  2. Žingsnis 2
    Išvirkite makaronus sūdytame vandenyje.
  3. Žingsnis 3
    Virtus makaronus sumaišykite su žirneliais bei grietinėle.
  4. Žingsnis 4
    Gautą masę sudėkite į kepimo indelius.
  5. Žingsnis 5
    Apibarstykite rikotos sūriu ir kepkite iki 180°C orkaitėje įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.
Leisk save nustebinti
Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
  • Meksikietiškos tortilijos

    „Bonduelle“ receptai pietums privers suabejoti, kokioje šalyje ragaujate savo maistą! Šį kartą ant jūsų stalo – tikros meksikietiškos tortilijos.

  • Ryžių salotos su pupelėmis, brokoliais ir paprikomis

    Salotos kitaip! Ryžiai, brokoliai, pupelės ir paprikos sukurs netikėtą skonių margumyną. Pasitikėkite „Bonduelle“ ir mėgaukitės gardžiu vakaru su šeima!

  • Žaliųjų žirnelių ir mėtos keksiukai

    Sveiki patiekalai gali būti ne tik pagrindiniai, tačiau ir desertai. Pavyzdžiui, keksiukai, jeigu juos papildysite žaliaisiais žirneliais ir mėta. Pradėkite jais savo dieną!