Apkepas su „Orecchiette“ makaronais ir žirneliais
Nepaprastai lengvas receptas, kuriam bus reikalingi tik du ingredientai – žirneliai ir „Orecchiette“ makaronai. Mėgaukitės vakaru ir nestovėkite ilgai prie puodų!
Lengvas
4 asmenims
40 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 pakelio šaldytų Bonduelle garuose ruoštų Vapeur žaliųjų žirnelių
375 'orrechiette' makaronų
200ml grietinėlės
100g rikotos sūrio
Citrinos žievelės
375 'orrechiette' makaronų
200ml grietinėlės
100g rikotos sūrio
Citrinos žievelės
Ingredientai 4 porcijoms
1 pakelio šaldytų Bonduelle garuose ruoštų Vapeur žaliųjų žirnelių
375 'orrechiette' makaronų
200ml grietinėlės
100g rikotos sūrio
Citrinos žievelės
375 'orrechiette' makaronų
200ml grietinėlės
100g rikotos sūrio
Citrinos žievelės
- Žingsnis 1Išvirkite žaliuosius žirnelius pagal instrukcijas, nurodytas ant pakuotės.
- Žingsnis 2Išvirkite makaronus sūdytame vandenyje.
- Žingsnis 3Virtus makaronus sumaišykite su žirneliais bei grietinėle.
- Žingsnis 4Gautą masę sudėkite į kepimo indelius.
- Žingsnis 5Apibarstykite rikotos sūriu ir kepkite iki 180°C orkaitėje įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.
Leisk save nustebinti
Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
Meksikietiškos tortilijos
„Bonduelle“ receptai pietums privers suabejoti, kokioje šalyje ragaujate savo maistą! Šį kartą ant jūsų stalo – tikros meksikietiškos tortilijos.
Ryžių salotos su pupelėmis, brokoliais ir paprikomis
Salotos kitaip! Ryžiai, brokoliai, pupelės ir paprikos sukurs netikėtą skonių margumyną. Pasitikėkite „Bonduelle“ ir mėgaukitės gardžiu vakaru su šeima!
Žaliųjų žirnelių ir mėtos keksiukai
Sveiki patiekalai gali būti ne tik pagrindiniai, tačiau ir desertai. Pavyzdžiui, keksiukai, jeigu juos papildysite žaliaisiais žirneliais ir mėta. Pradėkite jais savo dieną!
Taip pat atrask...