Meksikietiškos tortilijos
1 čili paprikos - nebūtina.
4 salotos lapų
4 žiupsnelių petražolių
1 v.š. aliejaus kepimui
2 tortilijų
100g natūralaus jogurto
1 čili paprikos - nebūtina.
4 salotos lapų
4 žiupsnelių petražolių
1 v.š. aliejaus kepimui
2 tortilijų
100g natūralaus jogurto
- Žingsnis 1Čili papriką nuplaukite, išimkite sėklas ir supjaustykite mažomis juostelėmis.
- Žingsnis 2Svogūną smulkiai supjaustykite.
- Žingsnis 3Salotą nuplaukite ir nusausinkite. Petražoles nuplaukite ir smulkiai supjaustykite.
- Žingsnis 4Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir sudėkite svogūną, čili papriką ir „Bonduelle“ daržovių mišinį, viską pakaitinkite.
- Žingsnis 5Tortilijos lakštus pakaitinkite orkaitėje. Sudėkite paruoštą mišinį, užtepkite natūralų jogurtą ir suvyniokite. Galite pagardinti čili paprika.
Daržovių apkepas
Daržovės – tai ne tik gardus ir spalvingas patiekalų akcentas, bet ir nepakeičiamas vitaminų, mineralų bei skaidulų šaltinis. Geriausia tai, jog yra daugybė būdų, kaip jas galite įtraukti į savo kasdienę mitybą. Vienas tokių – gardus, maistingas ir sotus vegetariškas daržovių apkepas. Jis puikiai tinka tiek šeimos pietums, tiek vakarienei, be to, yra skanus tiek šiltas, tiek atvėsęs. Taip pat šis patiekalas yra šauni galimybė išnaudoti namuose turimas daržoves ir paversti savo mitybą ne tik palankesne sveikatai, bet ir įdomesne. Tad kviečiame nieko nelaukti ir išbandyti mūsų receptą!
Čili troškinys
Raudonosios pupelės tinka daugumoje patiekalų, tačiau čili troškinys be jų sunkiai įsivaizduojamas. Aromatingas, aštrus troškinys nukels į saulėtąją Meksiką ir sušildys kiekvieną. Mėgaukitės gardžia ir sočia meksikietiška vakariene su visa šeima ar svečiais. Norite pasigaminti troškinį greičiau? Pasinaudokite Bonduelle ingredientų rekomendacijomis ir šefo patarimais.
Aštri sriuba
Pasiilgote gardžios sriubos? Greitai paruošiama ir itin gardi aštri sriuba puikiai tiks pavaišinti vakarienei atvykusius svečius arba nustebinti namiškius. Į šią sriubą galima dėti daugybę įvairiausių ingredientų ir tokiu būdu įtikti net ir patiems išrankiausiems. Tam, kad patiekalas būtų sotesnis, pagardinkite jį mėsa, pavyzdžiui, jautiena. Aštri jautienos sriuba sušildys ir leis atrasti naujus, egzotiškus skonius. Dalinamės receptu ir keliais naudingais patarimais.