Visur žalia ir skanu

Mūsų žalieji žirneliai leis mėgautis vasaros skoniu visus metus! Dėl natūralaus skonio ir traškumo pasijusite lyg valgytumėte ką tik nuskintus.

grynasis kiekis: 400 g
sudedamosios medžiagos

Žirneliai.

Sudėtyje gali būti salierai.

maistinė vertė

100g
Energija (kJ) 303 kJ
Energija (kcal) 72 kcal
Riebalai (g) 0,7 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) 0,1 g
Angliavandenių (g) 8,5 g
- iš kurių cukraus (g) 4,5 g
Skaidulų (g) 5,5 g
Baltymų (g) 5,2 g
Druskos (g) 0,01 g
Vitamino B9 (µg) 46,0 µg
paruošimo būdas

Į verdantį, sūdytą vandenį sudėkite žaliuosius žirnelius ir virkite apie 2 minutes. Nupilkite vandenį.

laikymo sąlygos

Šaldytuve (0 iki +3°C): 24val. Šaldiklyje (-18°C): suvartoti iki datos, nurodytos ant pakuotės, pabaigos.

Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti.

Atrask mūsų receptus

Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
  • Aštri sriuba

    Pasiilgote gardžios sriubos? Greitai paruošiama ir itin gardi aštri sriuba puikiai tiks pavaišinti vakarienei atvykusius svečius arba nustebinti namiškius. Į šią sriubą galima dėti daugybę įvairiausių ingredientų ir tokiu būdu įtikti net ir patiems išrankiausiems. Tam, kad patiekalas būtų sotesnis, pagardinkite jį mėsa, pavyzdžiui, jautiena. Aštri jautienos sriuba sušildys ir leis atrasti naujus, egzotiškus skonius. Dalinamės receptu ir keliais naudingais patarimais.

  • Žaliasis gaspačo

    Ar sriubos yra jūsų silpnybė? Tuomet turite išbandyti žaliojo gaspačo receptą! Ši šalta sriuba atvėsins karštą vasaros dieną, o šaltais, tamsiais žiemos vakarais nukels į saulėtąją Ispaniją.

  • Makaronai su žirneliais

    Žirneliai skanūs ir vieni, tačiau jie dar skanesni su makaronais! Patiekalas puikiai tiks vakarienei po darbo ar sotiems ir gardiems pietums.

Daugiau receptų