Makaronai su žirneliais
Žirneliai skanūs ir vieni, tačiau jie dar skanesni su makaronais! Patiekalas puikiai tiks vakarienei po darbo ar sotiems ir gardiems pietums.
Lengvas
4 asmenims
25 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 skardinės Bonduelle garuose ruoštų Vapeur žaliųjų žirnelių
1 saujos vyšninių pomidorų
250g rikotos sūrio
2 v.š. pesto padažo
1 v.š. Gruyere tarkuoto sūrio
Alyvuogių aliejaus
Pasirinktų makaronų
Druskos ir pipirų
1 saujos vyšninių pomidorų
250g rikotos sūrio
2 v.š. pesto padažo
1 v.š. Gruyere tarkuoto sūrio
Alyvuogių aliejaus
Pasirinktų makaronų
Druskos ir pipirų
Ingredientai 4 porcijoms
1 skardinės Bonduelle garuose ruoštų Vapeur žaliųjų žirnelių
1 saujos vyšninių pomidorų
250g rikotos sūrio
2 v.š. pesto padažo
1 v.š. Gruyere tarkuoto sūrio
Alyvuogių aliejaus
Pasirinktų makaronų
Druskos ir pipirų
1 saujos vyšninių pomidorų
250g rikotos sūrio
2 v.š. pesto padažo
1 v.š. Gruyere tarkuoto sūrio
Alyvuogių aliejaus
Pasirinktų makaronų
Druskos ir pipirų
- Žingsnis 1Išvirkite makaronus sūdytame vandenyje.
- Žingsnis 2Vyšninius pomidorus supjaustykite per pusę.
- Žingsnis 3Paruoškite žirnelius pagal instrukcijas, nurodytas ant pakuotės.
- Žingsnis 4Rikotos sūrį sumaišykite su pesto padažu ir pagardinkite prieskoniais.
- Žingsnis 5Išvirus makaronams, juos sumaišykite su daržovėmis ir padažu.
Leisk save nustebinti
Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
Indiški daržovių blyneliai
Jeigu jūsų šeimai labiausiai patinka sveiki patiekalai, pabandykite tai! Daržovių blyneliai nukels į Indiją, net jeigu ten dar ir nebuvote.
Meksikietiškas troškinys
„Bonduelle“ meksikietiškas troškinys privers suabejoti, ar patiekalą ragaujate Lietuvoje, ar esate pačioje Meksikoje. Keliaukime kartu!
Šalta žirnelių sriuba su avokadu
Švieži ar šaldyti žalieji žirneliai – jie visada pasiruošę keliauti į sriubą! Ši šalta žirnelių sriuba su avokadu puikiai atvėsins karštą vasaros dieną, o žiemą primins saulę.
Taip pat atrask...