Šalta žirnelių sriuba su avokadu
Švieži ar šaldyti žalieji žirneliai – jie visada pasiruošę keliauti į sriubą! Ši šalta žirnelių sriuba su avokadu puikiai atvėsins karštą vasaros dieną, o žiemą primins saulę.
Lengvas
4 asmenims
10 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
500g. šaldytų arba šviežių žirnelių
2 prinokusių avokadų
400ml daržovių sultinio
1/2 citrinos sulčių
Druskos ir pipirų
Tabasco padažo
2 prinokusių avokadų
400ml daržovių sultinio
1/2 citrinos sulčių
Druskos ir pipirų
Tabasco padažo
Ingredientai 4 porcijoms
500g. šaldytų arba šviežių žirnelių
2 prinokusių avokadų
400ml daržovių sultinio
1/2 citrinos sulčių
Druskos ir pipirų
Tabasco padažo
2 prinokusių avokadų
400ml daržovių sultinio
1/2 citrinos sulčių
Druskos ir pipirų
Tabasco padažo
- Žingsnis 1Žaliuosius žirnelius virkite sūdytame vandenyje 5 minutes. Nupilkite vandenį ir pamerkite žirnelius šaltame vandenyje. Nulupkite avokadą.
- Žingsnis 2Sumaišykite žirnelius, avokadą ir 400 ml šalto daržovių sultinio. Pagardinkite druska, citrina ir „Tabasco“ padažu.
- Žingsnis 3Laikykite šaldytuve apie 1 valandą ir patiekite šaltą.
Leisk save nustebinti
Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
Indiški daržovių blyneliai
Jeigu jūsų šeimai labiausiai patinka sveiki patiekalai, pabandykite tai! Daržovių blyneliai nukels į Indiją, net jeigu ten dar ir nebuvote.
Makaronai su žirneliais
Žirneliai skanūs ir vieni, tačiau jie dar skanesni su makaronais! Patiekalas puikiai tiks vakarienei po darbo ar sotiems ir gardiems pietums.
Žaliasis gaspačo
Ar sriubos yra jūsų silpnybė? Tuomet turite išbandyti žaliojo gaspačo receptą! Ši šalta sriuba atvėsins karštą vasaros dieną, o šaltais, tamsiais žiemos vakarais nukels į saulėtąją Ispaniją.
Taip pat atrask...