Avinžirnių kamuoliukai

Šie avinžirnių kamuoliukai yra itin paprastai ir greitai paruošiami bei gali būti patiekti kaip užkandis, ar net kaip vienas iš patiekalų ant Jūsų Šv. Kūčių stalo!
Lengvas
4 asmenims
20 minučių
10 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 skardinės Bonduelle Vapeur avinžirnių (425ml)

1 š. datulių pastos ar per naktį mirkytų datulių

4 š. riešutų sviesto

½ a.š. cinamono

Kokoso drožlių ir kakavos pagal skonį
Ingredientai 4 porcijoms
1 skardinės Bonduelle Vapeur avinžirnių (425ml)

1 š. datulių pastos ar per naktį mirkytų datulių

4 š. riešutų sviesto

½ a.š. cinamono

Kokoso drožlių ir kakavos pagal skonį

Receptas pagamintas su

'Vapeur' avinžirniai
  1. Žingsnis 1
    Bonduelle Vapeur avinžirnius sumaišykite su datulių pasta, cinamonu bei riešutų sviestu.
  2. Žingsnis 2
    Iš gautos masės formuokite kamuoliukus.
  3. Žingsnis 3
    Suformuotus kamuoliukus apvoliokite kokoso drožlėmis, kakava ar bet kuo kitu, pasirenkant pagal skonį.
  4. Žingsnis 4
    Prieš patiekiant rekomenduojame palaikyti šaldytuve apie 30 min. Skanaus!
Leisk save nustebinti
Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
  • Makaronai su brokoliais ir rikotos sūriu

    Makaronai su brokoliais ir rikotos sūriu

    Lengvai paruošiami makaronai, tinkantys kiekvienam. Brokoliai ir rikotos sūris – pikantiški šio gardaus patiekalo prieskoniai. Leisk jiems nustebinti jus ir jūsų svečius!

  • Avinžirniai indiškai

    Avinžirniai indiškai

  • Brokolių sriuba

    Brokolių sriuba

    Maistinga trinta brokolių sriuba nustebins ne tik jus, bet ir draugus ar šeimos narius. Itin paprasta ir lengvai paruošiama sriuba ne tik soti, bet ir maistinga. Visus metus parduotuvėse randamos daržovės ir vos keli slapti ingredientai – skonių žaismas ir skirtingų produktų darna pakerės net pačius išrankiausius. Toliau dalinamės receptu ir naudingomis šefo įžvalgomis.