1. >Receptai
  2. >Bulvių, žirnelių ir špinatų karis

Bulvių, žirnelių ir špinatų karis

Špinatai, bulvės ir žirneliai gali sukurti neapsakomo skonio karį. Toks skonių tandemas privers pasijusti lyg sėdėtumėte autentiškoje Indijos kavinėje.
Lengvas
4 asmenims
40 minučių
Ingredientai
Ingredientai
4 žmonėms
750g bulvių

400g špinatų

250g Bonduelle žaliųjų žirnelių

1 svogūno

2 česnako skiltelių

2cm ilgio imbiero

1 v.š. pomidorų padažo

2 a.š. kario prieskonių

40g sviesto

Druskos ir pipirų
Ingredientai 4 porcijoms
750g bulvių

400g špinatų

250g Bonduelle žaliųjų žirnelių

1 svogūno

2 česnako skiltelių

2cm ilgio imbiero

1 v.š. pomidorų padažo

2 a.š. kario prieskonių

40g sviesto

Druskos ir pipirų
  1. Žingsnis 1
    Gerai nuplaukite arba nuskuskite bulves ir jas supjaustykite į keturias dalis bei išvirkite.
  2. Žingsnis 2
    Svogūną, česnaką ir imbierą nulupkite bei supjaustykite. Išlydykite sviestą keptuvėje ir viską apkepkite.
  3. Žingsnis 3
    Įpilkite 50ml vandens ir sudėkite pomidorų padažą ir kario prieskonius. Išmaišykite viską.
  4. Žingsnis 4
    Sudėkite žirnelius ir pavirkite 2-3 minutes. Tada sudėkite bulves, pavirkite keletą minučių. Sudėkite špinatus.
  5. Žingsnis 5
    Palikite uždengtą kelioms minutėms.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Troškinys

    Troškinys taps greita ir sveika vakariene, kai namuose svečiuosis draugai, ar net romantiško vakaro su artimu žmogumi metu. Jis visur tiks ir visiems patiks!

  • Bulvių apkepas su žaliaisiais žirneliais

    Sekmadienio vakarienei su šeima ar pietums su draugais šis bulvių apkepas puikiai tiks! Apkepe esant...

  • Bulvių salotos