Norint pamatyti filmuką, turite sutikti su Youtube slapukais
Bulvių, žirnelių ir špinatų karis
Špinatai, bulvės ir žirneliai gali sukurti neapsakomo skonio karį. Toks skonių tandemas privers pasijusti lyg sėdėtumėte autentiškoje Indijos kavinėje.
Lengvas
4 asmenims
40 minučių
Ingredientai
Ingredientai
4 žmonėms
750g bulvių
400g špinatų
250g Bonduelle žaliųjų žirnelių
1 svogūno
2 česnako skiltelių
2cm ilgio imbiero
1 v.š. pomidorų padažo
2 a.š. kario prieskonių
40g sviesto
Druskos ir pipirų
Ingredientai 4 porcijoms
750g bulvių
400g špinatų
250g Bonduelle žaliųjų žirnelių
1 svogūno
2 česnako skiltelių
2cm ilgio imbiero
1 v.š. pomidorų padažo
2 a.š. kario prieskonių
40g sviesto
Druskos ir pipirų
Receptas pagamintas su
Žalieji žirneliai
Žingsnis 1
Gerai nuplaukite arba nuskuskite bulves ir jas supjaustykite į keturias dalis bei išvirkite.
Žingsnis 2
Svogūną, česnaką ir imbierą nulupkite bei supjaustykite. Išlydykite sviestą keptuvėje ir viską apkepkite.
Žingsnis 3
Įpilkite 50ml vandens ir sudėkite pomidorų padažą ir kario prieskonius. Išmaišykite viską.
Žingsnis 4
Sudėkite žirnelius ir pavirkite 2-3 minutes. Tada sudėkite bulves, pavirkite keletą minučių. Sudėkite špinatus.
Žingsnis 5
Palikite uždengtą kelioms minutėms.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas▶
Troškinys
Troškinys taps greita ir sveika vakariene, kai namuose svečiuosis draugai, ar net romantiško vakaro su artimu žmogumi metu. Jis visur tiks ir visiems patiks!
Bulvių apkepas su žaliaisiais žirneliais
Sekmadienio vakarienei su šeima ar pietums su draugais šis bulvių apkepas puikiai tiks! Apkepe esant...