Norint pamatyti filmuką, turite sutikti su Youtube slapukais
Troškinys
Troškinys taps greita ir sveika vakariene, kai namuose svečiuosis draugai, ar net romantiško vakaro su artimu žmogumi metu. Jis visur tiks ir visiems patiks!
Lengvas
4 asmenims
20 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
2 skardinių Bonduelle šparaginių pupelių
800g bulvių
Druskos
2 svogūnų
100g kiaulienos kumpio, pjaustyto kubeliais
2 v.š. alyvuogių aliejaus
Pipirų
Čiobrelio
150g pjaustyto avies pieno sūrio
Ingredientai 4 porcijoms
2 skardinių Bonduelle šparaginių pupelių
800g bulvių
Druskos
2 svogūnų
100g kiaulienos kumpio, pjaustyto kubeliais
2 v.š. alyvuogių aliejaus
Pipirų
Čiobrelio
150g pjaustyto avies pieno sūrio
Receptas pagamintas su
Žaliosios šparaginės pupelės
Žingsnis 1
Nulupkite ir išvirkite bulves. Supjaustykite jas kubeliais.
Žingsnis 2
Svogūną nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Apkepkite kumpį, sudėkite bulves ir svogūnus, viską troškinkite.
Žingsnis 3
Šparagines pupeles nusausinkite ir pridėkite į mišinį. Patroškinkite ir pagardinkite druska, pipirais bei čiobreliu.
Žingsnis 4
Avies pieno sūrį supjaustykite ir juo apibarstykite troškinį. Leiskite jam truputį išsilydyti ir patiekite.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas▶
Indiškas vištienos karis
„Bonduelle“ receptai pietums – itin gardūs ir netikėti. Šį kartą keliaukite į Indiją ir ragaukite beprotiškai skanų vištienos karį.
Itališkas užkandis „Bruschetta“
Užkandžiai jums neatsiejama dienos dalis? Tuomet kartu su „Bonduelle“ nukeliaukite į Italiją pasigam...
Žaliosios salotos su mocarelos sūriu
Salotos su trijų rūšių žaliomis daržovėmis bei mocarelos sūriu puikiai tiks papildyti jūsų vitaminų ...