Troškinys
800g bulvių
Druskos
2 svogūnų
100g kiaulienos kumpio, pjaustyto kubeliais
2 v.š. alyvuogių aliejaus
Pipirų
Čiobrelio
150g pjaustyto avies pieno sūrio
800g bulvių
Druskos
2 svogūnų
100g kiaulienos kumpio, pjaustyto kubeliais
2 v.š. alyvuogių aliejaus
Pipirų
Čiobrelio
150g pjaustyto avies pieno sūrio
- Žingsnis 1Nulupkite ir išvirkite bulves. Supjaustykite jas kubeliais.
- Žingsnis 2Svogūną nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Apkepkite kumpį, sudėkite bulves ir svogūnus, viską troškinkite.
- Žingsnis 3Šparagines pupeles nusausinkite ir pridėkite į mišinį. Patroškinkite ir pagardinkite druska, pipirais bei čiobreliu.
- Žingsnis 4Avies pieno sūrį supjaustykite ir juo apibarstykite troškinį. Leiskite jam truputį išsilydyti ir patiekite.
Indiškas vištienos karis
Aromatingas, švelniai aštrus ir nepaprastai kreminis – šis indiškas vištienos karis yra tikras komforto maistas, kuris užburia savo sodriu skoniu ir švelnia tekstūra. Grietinėlėje troškinta vištiena, papildyta šparaginėmis pupelėmis ir saldžiomis geltonosiomis paprikomis, sukuria subalansuotą patiekalą, kuris ne tik sušildo kūną, bet ir pripildo namus nepakartojamu prieskonių aromatu. Lengvai paruošiamas ir maistingas, šis vištienos karis puikiai tinka tiek kasdieniams pietums, tiek ypatingoms vakarienėms su šeima ar draugais.
Itališkas užkandis „Bruschetta“
Užkandžiai jums neatsiejama dienos dalis? Tuomet kartu su „Bonduelle“ nukeliaukite į Italiją pasigamindami itališką užkandį „bruschetta“.
Žaliosios salotos su mocarelos sūriu
Salotos su trijų rūšių žaliomis daržovėmis bei mocarelos sūriu puikiai tiks papildyti jūsų vitaminų atsargas! Greitai pagaminama ir beprotiškai skanu.