Aitriai dienai

„Ay, caramba“ – o dabar prasideda aštrumas! Raudonosios pupelės „Čili“ padaže puikiai tiks meksikietiškam „Čili“ troškiniui, o jei norisi gardžiai aštraus garnyro – rinkitės tik jas!

grynasis kiekis: 430 g grynoji masė be skystos terpės: 200 g
pictogramme

sudedamosios medžiagos

Vanduo, mirkytos džiovintos pupelės 36%, pomidorų pasta 7%, cukrus, saulėgrąžų aliejus, druska, dehidratuoti svogūnai, modifikuotas kukurūzų krakmolas, česnakai, prieskoniai 0,3% iš kurių aitriųjų paprikų 0,01%, prieskoninės žolelės, kvapioji medžiaga.

maistinė vertė

100g
Energija (kJ) 442 kJ
Energija (kcal) 106 kcal
Riebalai (g) 2,9 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) 0,3 g
Angliavandenių (g) 12,1 g
- iš kurių cukraus (g) 6,2 g
Skaidulų (g) 6,1 g
Baltymų (g) 4,7 g
Druskos (g) 0,67 g

paruošimo būdas

Paruošimo laiką sumažinome iki minimumo! Šios daržovės jau paruoštos keliauti į Jūsų patiekalus.

laikymo sąlygos

Laikyti sausoje ir vesioje vietoje.

Atrask mūsų receptus

Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
  • Čili troškinys

    Čili troškinys

    Raudonosios pupelės tinka daugumoje patiekalų, tačiau čili troškinys be jų sunkiai įsivaizduojamas. Aromatingas, aštrus troškinys nukels į saulėtąją Meksiką ir sušildys kiekvieną. Mėgaukitės gardžia ir sočia meksikietiška vakariene su visa šeima ar svečiais. Norite pasigaminti troškinį greičiau? Pasinaudokite Bonduelle ingredientų rekomendacijomis ir šefo patarimais.

  • Vegetariškos tortilijos

    Vegetariškos tortilijos

    Tortilijos – tai visame pasaulyje sparčiai populiarėjantis meksikietiškas patiekalas. Šiandien tortilijų receptai kuriami iš skirtingų maisto produktų ir gardinami savitais prieskoniais. Dairotės greitai paruošiamo, ryškaus skonio recepto? Siūlome išbandyti lengvai pagaminamą vegetariškos tortilijos versiją. Jei norisi patiekalo su mėsa, į ingredientų sąrašą galite įtraukti, pavyzdžiui, maltą jautieną. Patiekalai iš tortilijų – smagi ir skani idėja draugų vakarėliui ar šeimos savaitgaliui. Taigi, kaip tinkamai pasiruošti?

  • Vegetariškas „nachos“ užkandis su raudonosiomis pupelėmis ir kukurūzais

    Vegetariškas „nachos“ užkandis su raudonosiomis pupelėmis ir kukurūzais

    Kai norisi lengvo ir gardaus užkandžio, kuris puikiai tiktų dalintis su draugais ar šeima, vegetariškas „nachos“ su raudonosiomis pupelėmis ir kukurūzais yra idealus pasirinkimas. Šiame patiekale susijungia traškūs „nachos“ su sočiomis raudonosiomis pupelėmis ir saldžiais kukurūzais, sukurdami malonų skonio kontrastą, kuris, tikime, nepaliks abejingų. Kiekvienas kąsnis atskleidžia sodrius ir pikantiškus priedus, kurie puikiai dera su sūriu ir švelniu padažu. Tai tobulas užkandis vakarėliui, filmų vakarui ar tiesiog jaukiam pasisėdėjimui namuose. Šis vegetariškas „nachos“ užkandis su raudonosiomis pupelėmis ir kukurūzais ne tik pamalonins skonio receptorius, bet ir nustebins savo maistingumu. Tad kviečiame jį išbandyti!

Daugiau receptų