1. >Receptai
  2. >Vegetariškas „nachos“ užkandis su raudonosiomis pupelėmis ir kukurūzais

Vegetariškas „nachos“ užkandis su raudonosiomis pupelėmis ir kukurūzais

Kai norisi lengvo ir gardaus užkandžio, kuris puikiai tiktų dalintis su draugais ar šeima, vegetariškas „nachos“ su raudonosiomis pupelėmis ir kukurūzais yra idealus pasirinkimas. Šiame patiekale susijungia traškūs „nachos“ su sočiomis raudonosiomis pupelėmis ir saldžiais kukurūzais, sukurdami malonų skonio kontrastą, kuris, tikime, nepaliks abejingų. Kiekvienas kąsnis atskleidžia sodrius ir pikantiškus priedus, kurie puikiai dera su sūriu ir švelniu padažu. Tai tobulas užkandis vakarėliui, filmų vakarui ar tiesiog jaukiam pasisėdėjimui namuose. Šis vegetariškas „nachos“ užkandis su raudonosiomis pupelėmis ir kukurūzais ne tik pamalonins skonio receptorius, bet ir nustebins savo maistingumu. Tad kviečiame jį išbandyti!
Lengvas
2 asmenims
20 minučių
Ingredientai
2 žmonėms
160 g kukurūzų traškučių „nachos“,

100 g konservuotų kukurūzų „Bonduelle“,

100 g konservuotų raudonųjų pupelių „Bonduelle“ „Vapeur“,

60 g konservuotų raudonųjų pupelių „čili“ padaže „Bonduelle“,

60 g konservuotos baltųjų pupelių pomidorų padaže „Bonduelle“ „Vapeur“,

150 g čederio sūrio,

50 g pomidorų salsos,

60 g gvakamolės.

svogūnų laiškų,

kalendros,

ridikėlių,

aitriųjų pipirų.
Ingredientai 2 porcijoms
160 g kukurūzų traškučių „nachos“,

100 g konservuotų kukurūzų „Bonduelle“,

100 g konservuotų raudonųjų pupelių „Bonduelle“ „Vapeur“,

60 g konservuotų raudonųjų pupelių „čili“ padaže „Bonduelle“,

60 g konservuotos baltųjų pupelių pomidorų padaže „Bonduelle“ „Vapeur“,

150 g čederio sūrio,

50 g pomidorų salsos,

60 g gvakamolės.

svogūnų laiškų,

kalendros,

ridikėlių,

aitriųjų pipirų.
  1. Žingsnis 1
    Įkaitinkite orkaitę iki 200 oC. Į kepimo skardą sudėkite kukurūzų traškučius „nachos“.
  2. Žingsnis 2
    Sudėkite kukurūzus, raudonąsias pupeles, pupeles „čili“ padaže ir baltąsias pupeles pomidorų padaže. Pabarstykite tarkuotu čederio sūriu ir kepkite orkaitėje 5–6 min., kol išsilydys sūris.
  3. Žingsnis 3
    Ant iškeptų „nachos“ dėkite pomidorų salsą, gvakamolę. Papuoškite svogūnų laiškais, kalendra, aitriaisiais pipirais ir ridikėliais.
  4. Žingsnis 4
    Štai ir viskas – vegetariškas „nachos“ užkandis su raudonosiomis pupelėmis ir kukurūzais jau paruoštas. Skanaukite ir mėgaukitės juo kartu su šeima ar draugais!
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Vegetariškas buritas su „Portobello“ gry...

    Kai norisi patiekalo, apimančio augalinius produktus ir sodrų skonį, vegetariškas buritas su „Portobello“ grybu ir „čili“ pupelėmis gali būti idealus pasirinkimas. Šis receptas sujungia mėsingą „Portobello“ grybo tekstūrą su švelniai pikantiškomis „čili“ pupelėmis, leisdamas sukurti patiekalą, kuris patenkina net pačius reikliausius skonio receptorius. Kiekvienas kąsnis atskleidžia harmoningą daržovių, sūrio ir prieskonių derinį, įvyniotą į minkštą tortiliją. Šis vegetariškas buritas su „Portobe...

  • Meksikietiškas vegetariškas bowl‘as (dub...

    Kai norisi kažko spalvingo, maistingo ir nepaprastai skanaus, meksikietiškas vegetariškas bowl‘as (d...

  • Traškūs kukurūzų blyneliai su graikišku ...

    Kai norisi kažko lengvo, traškaus ir kartu švelnaus, traškūs kukurūzų blyneliai su graikišku jogurtu...