1. >Receptai
  2. >Vegetariškas buritas su „Portobello“ grybu ir „čili“ pupelėmis

Vegetariškas buritas su „Portobello“ grybu ir „čili“ pupelėmis

Kai norisi patiekalo, apimančio augalinius produktus ir sodrų skonį, vegetariškas buritas su „Portobello“ grybu ir „čili“ pupelėmis gali būti idealus pasirinkimas. Šis receptas sujungia mėsingą „Portobello“ grybo tekstūrą su švelniai pikantiškomis „čili“ pupelėmis, leisdamas sukurti patiekalą, kuris patenkina net pačius reikliausius skonio receptorius. Kiekvienas kąsnis atskleidžia harmoningą daržovių, sūrio ir prieskonių derinį, įvyniotą į minkštą tortiliją. Šis vegetariškas buritas su „Portobello“ grybu ir „čili“ pupelėmis yra puikus pasirinkimas tiek pietums, tiek vakarienei, kai norisi kažko gardaus, sotaus ir kartu augalinio. Leiskite sau pasimėgauti skonių harmonija, kurioje vegetariški ingredientai atskleidžia visą savo potencialą.
Lengvas
2 asmenims
20 minučių
Ingredientai
2 žmonėms
2 vnt. tortilijų,

60 g konservuotų kukurūzų „Bonduelle“,

40 g konservuotų raudonųjų pupelių „Bonduelle“ „Vapeur“,

50 g konservuotų raudonųjų pupelių „čili“ padaže „Bonduelle“,

80 g ryžių,

120 g „Portobello“ grybų,

80 g čederio sūrio,

50 g pomidorų salsos,

50 g gvakamolės,

druskos, maltų juodųjų pipirų,

aliejaus.
Ingredientai 2 porcijoms
2 vnt. tortilijų,

60 g konservuotų kukurūzų „Bonduelle“,

40 g konservuotų raudonųjų pupelių „Bonduelle“ „Vapeur“,

50 g konservuotų raudonųjų pupelių „čili“ padaže „Bonduelle“,

80 g ryžių,

120 g „Portobello“ grybų,

80 g čederio sūrio,

50 g pomidorų salsos,

50 g gvakamolės,

druskos, maltų juodųjų pipirų,

aliejaus.
  1. Žingsnis 1
    švirkite ryžius. Grybus supjaustykite griežinėliais ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Kepkite 8–10 min., kol apskrus. Pabarstykite druska ir pipirais
  2. Žingsnis 2
    Tortilijos centre dėkite ryžius, keptus „Portobello“ grybus, tarkuotą čederio sūrį, kukurūzus, garuose ruoštas raudonąsias pupeles ir raudonąsias pupeles „čili“ padaže, pomidorų salsą ir gvakamolę.
  3. Žingsnis 3
    Sukite: įdarą tvirtai apgaubkite apatine tortilijos dalimi, tuomet užlenkite šonus ir susukite į tvirtą suktinuką. Buritą šildykite įkaitintoje keptuvėje 3–5 min. iš visų pusių, kol tortilija lengvai apskrus. Štai ir viskas – vegetariškas buritas su „Portobello“ grybu ir „čili“ pupelėmis jau paruoštas. Skanaus!
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Vegetariškas „nachos“ užkandis su raudon...

    Kai norisi lengvo ir gardaus užkandžio, kuris puikiai tiktų dalintis su draugais ar šeima, vegetariškas „nachos“ su raudonosiomis pupelėmis ir kukurūzais yra idealus pasirinkimas. Šiame patiekale susijungia traškūs „nachos“ su sočiomis raudonosiomis pupelėmis ir saldžiais kukurūzais, sukurdami malonų skonio kontrastą, kuris, tikime, nepaliks abejingų. Kiekvienas kąsnis atskleidžia sodrius ir pikantiškus priedus, kurie puikiai dera su sūriu ir švelniu padažu. Tai tobulas užkandis vakarėliui, film...

  • Meksikietiškas vegetariškas bowl‘as (dub...

    Kai norisi kažko spalvingo, maistingo ir nepaprastai skanaus, meksikietiškas vegetariškas bowl‘as (d...

  • Traškūs kukurūzų blyneliai su graikišku ...

    Kai norisi kažko lengvo, traškaus ir kartu švelnaus, traškūs kukurūzų blyneliai su graikišku jogurtu...