Salotas pasigaminti taip paprasta!

Dėl atsakingo ūkininkavimo šiandien galime džiaugtis, kad mūsų kukurūzai – natūralaus skonio. Be pesticidų likučių, genetiškai modifikuotų organizmų ir pridėtinio cukraus – sveika, skanu ir lengvai derinama kasdienybėje!



grynasis kiekis: 170 g grynoji masė be skystos terpės: 140 g
pictogramme
sudedamosios medžiagos

Kukurūzai, vanduo, druska

maistinė vertė

100g
Energija (kJ) 309 kJ
Energija (kcal) 73 kcal
Riebalai (g) 1,4 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) 0,2 g
Angliavandenių (g) 11 g
- iš kurių cukraus (g) 5,1 g
Skaidulų (g) 3,0 g
Baltymų (g) 2,7 g
Druskos (g) 0,28 g
paruošimo būdas

Paruošimo laiką sumažinome iki minimumo! Šios daržovės jau paruoštos keliauti į Jūsų patiekalus.

laikymo sąlygos

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Atrask mūsų receptus

Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
  • Vegetariškos tortilijos

    Tortilijos – tai visame pasaulyje sparčiai populiarėjantis meksikietiškas patiekalas. Šiandien tortilijų receptai kuriami iš skirtingų maisto produktų ir gardinami savitais prieskoniais. Dairotės greitai paruošiamo, ryškaus skonio recepto? Siūlome išbandyti lengvai pagaminamą vegetariškos tortilijos versiją. Jei norisi patiekalo su mėsa, į ingredientų sąrašą galite įtraukti, pavyzdžiui, maltą jautieną. Patiekalai iš tortilijų – smagi ir skani idėja draugų vakarėliui ar šeimos savaitgaliui. Taigi, kaip tinkamai pasiruošti?

  • Čili troškinys

    Raudonosios pupelės tinka daugumoje patiekalų, tačiau čili troškinys be jų sunkiai įsivaizduojamas. Aromatingas, aštrus troškinys nukels į saulėtąją Meksiką ir sušildys kiekvieną. Mėgaukitės gardžia ir sočia meksikietiška vakariene su visa šeima ar svečiais. Norite pasigaminti troškinį greičiau? Pasinaudokite Bonduelle ingredientų rekomendacijomis ir šefo patarimais.

  • Aštri sriuba

    Pasiilgote gardžios sriubos? Greitai paruošiama ir itin gardi aštri sriuba puikiai tiks pavaišinti vakarienei atvykusius svečius arba nustebinti namiškius. Į šią sriubą galima dėti daugybę įvairiausių ingredientų ir tokiu būdu įtikti net ir patiems išrankiausiems. Tam, kad patiekalas būtų sotesnis, pagardinkite jį mėsa, pavyzdžiui, jautiena. Aštri jautienos sriuba sušildys ir leis atrasti naujus, egzotiškus skonius. Dalinamės receptu ir keliais naudingais patarimais.

Daugiau receptų