Vegetariškas „nachos“ užkandis su raudonosiomis pupelėmis ir kukurūzais
100 g konservuotų kukurūzų „Bonduelle“,
100 g konservuotų raudonųjų pupelių „Bonduelle“ „Vapeur“,
60 g konservuotų raudonųjų pupelių „čili“ padaže „Bonduelle“,
60 g konservuotos baltųjų pupelių pomidorų padaže „Bonduelle“ „Vapeur“,
150 g čederio sūrio,
50 g pomidorų salsos,
60 g gvakamolės.
svogūnų laiškų,
kalendros,
ridikėlių,
aitriųjų pipirų.
100 g konservuotų kukurūzų „Bonduelle“,
100 g konservuotų raudonųjų pupelių „Bonduelle“ „Vapeur“,
60 g konservuotų raudonųjų pupelių „čili“ padaže „Bonduelle“,
60 g konservuotos baltųjų pupelių pomidorų padaže „Bonduelle“ „Vapeur“,
150 g čederio sūrio,
50 g pomidorų salsos,
60 g gvakamolės.
svogūnų laiškų,
kalendros,
ridikėlių,
aitriųjų pipirų.
- Žingsnis 1Įkaitinkite orkaitę iki 200 oC. Į kepimo skardą sudėkite kukurūzų traškučius „nachos“.
- Žingsnis 2Sudėkite kukurūzus, raudonąsias pupeles, pupeles „čili“ padaže ir baltąsias pupeles pomidorų padaže. Pabarstykite tarkuotu čederio sūriu ir kepkite orkaitėje 5–6 min., kol išsilydys sūris.
- Žingsnis 3Ant iškeptų „nachos“ dėkite pomidorų salsą, gvakamolę. Papuoškite svogūnų laiškais, kalendra, aitriaisiais pipirais ir ridikėliais.
- Žingsnis 4Štai ir viskas – vegetariškas „nachos“ užkandis su raudonosiomis pupelėmis ir kukurūzais jau paruoštas. Skanaukite ir mėgaukitės juo kartu su šeima ar draugais!
Vegetariškas buritas su „Portobello“ grybu ir „čili“ pupelėmis
Kai norisi patiekalo, apimančio augalinius produktus ir sodrų skonį, vegetariškas buritas su „Portobello“ grybu ir „čili“ pupelėmis gali būti idealus pasirinkimas. Šis receptas sujungia mėsingą „Portobello“ grybo tekstūrą su švelniai pikantiškomis „čili“ pupelėmis, leisdamas sukurti patiekalą, kuris patenkina net pačius reikliausius skonio receptorius. Kiekvienas kąsnis atskleidžia harmoningą daržovių, sūrio ir prieskonių derinį, įvyniotą į minkštą tortiliją. Šis vegetariškas buritas su „Portobello“ grybu ir „čili“ pupelėmis yra puikus pasirinkimas tiek pietums, tiek vakarienei, kai norisi kažko gardaus, sotaus ir kartu augalinio. Leiskite sau pasimėgauti skonių harmonija, kurioje vegetariški ingredientai atskleidžia visą savo potencialą.
Meksikietiškas vegetariškas bowl‘as (dubuo)
Kai norisi kažko spalvingo, maistingo ir nepaprastai skanaus, meksikietiškas vegetariškas bowl‘as (dubuo) gali būti puikus pasirinkimas, leidžiantis pasimėgauti autentiškais Meksikos virtuvės skoniais. Kiekvienas šio patiekalo kąsnis atskleidžia vis naują skonio sluoksnį. Švieži pomidorai, sultingi kukurūzai, baltymų kupinos pupelės ir kvapnūs prieskoniai sukuria pilnavertį bei subalansuotą patiekalą, kuris ne tik pamalonins jūsų skonio receptorius, bet ir suteiks energijos visai dienai. Šis meksikietiškas vegetariškas bowl‘as yra idealus pasirinkimas tiek lengvai vakarienei, tiek pietums, kai norisi ko nors sveiko, bet kartu ir ypač gardaus. Be to, tai tobulas pavyzdys, atskleidžiantis, jog augalinė mityba gali būti turtinga ir pilna skonio.
Ryžių salotos
Ryžių salotos – tai puikus pasirinkimas ieškantiems greito, maistingo ir gardaus patiekalo, kuris tinka tiek šventėms, tiek kasdienai. Sotus ryžių pagrindas puikiai dera su šviežių daržovių traškumu, aromatinga vištiena ir subtilaus skonio jogurtiniu padažu. Šios salotos su ryžiais yra lengvai paruošiamos ir suteikia daug galimybių eksperimentuoti pagal savo skonį ar turimus produktus. Išbandykite jas ir praturtinkite savo stalą spalvingu bei subalansuotu patiekalu!