1. >Receptai
  2. >Ryžių salotos

Ryžių salotos

Ryžių salotos – tai lengvai pagaminamas ir labai skanus patiekalas. Pasitikėkite „Bonduelle“ ir išbandykite patys!
Lengvas
2 asmenims
20 minučių
Ingredientai
2 žmonėms
1/2 skardinės Bonduelle raudonųjų pupelių

100g ryžių

Druskos ir pipirų

150g vištienos krūtinėlės

Kario prieskonių

2 v.š. aliejaus kepimui

2 pomidorų

1 agurko

PADAŽUI:

1 česnako skiltelės

150g natūralaus jogurto

50g majonezo

Citrinos sulčių

Druskos ir pipirų
Ingredientai 2 porcijoms
1/2 skardinės Bonduelle raudonųjų pupelių

100g ryžių

Druskos ir pipirų

150g vištienos krūtinėlės

Kario prieskonių

2 v.š. aliejaus kepimui

2 pomidorų

1 agurko

PADAŽUI:

1 česnako skiltelės

150g natūralaus jogurto

50g majonezo

Citrinos sulčių

Druskos ir pipirų
  1. Žingsnis 1
    Ryžius išvirkite.
  2. Žingsnis 2
    Vištienos krūtinėlę supjaustykite kubeliais, pagardinkite druska, pipirais ir kario prieskoniais. Ją iškepkite.
  3. Žingsnis 3
    Pomidorus ir agurkus supjaustykite kubeliais.
  4. Žingsnis 4
    Raudonąsias pupeles nusausinkite. Visus ingredientus sumaišykite.
  5. Žingsnis 5
    Paruoškite padažą. Sutrinkite česnako skiltelę ir sumaišykite su padažo ingredientais. Pagardinkite salotas.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Itališkas užkandis „Bruschetta“

    Užkandžiai jums neatsiejama dienos dalis? Tuomet kartu su „Bonduelle“ nukeliaukite į Italiją pasigamindami itališką užkandį „bruschetta“.

  • Tradicinis čili troškinys

    Tikriausiai daugelis sutiktų, kad būna dienų, kai prie puodų ilgai stovėti nesinori. Todėl čili troš...

  • Meksikietiški „tacos“ su plėšyta kiaulie...

    Kai oras dvelkia vasaros šiluma, tikriausiai nėra geresnio būdo praleisti laiką su šeima ir draugais...