1. >Receptai
  2. >Tradicinis čili troškinys

Tradicinis čili troškinys

Tikriausiai daugelis sutiktų, kad būna dienų, kai prie puodų ilgai stovėti nesinori. Todėl čili troškinys su „Bonduelle“ pupelėmis čili padaže – gardus patiekalas greitai vakarienei ar pietums. Paruošimas tetruks 20 minučių!
Lengvas
4 asmenims
20 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 skardinės Bonduelle raudonųjų pupelių čili padaže

2 svogūnų

2 česnako skiltelių

500g maltos jautienos

1 jauno poro

Tarkuoto ementalio sūrio

2 šaukšteliai malto kumino

Krekerių

Druskos ir pipirų
Ingredientai 4 porcijoms
1 skardinės Bonduelle raudonųjų pupelių čili padaže

2 svogūnų

2 česnako skiltelių

500g maltos jautienos

1 jauno poro

Tarkuoto ementalio sūrio

2 šaukšteliai malto kumino

Krekerių

Druskos ir pipirų
  1. Žingsnis 1
    Supjaustykite svogūnus ir sutraiškykite česnaką. Apkepkite juos keptuvėje.
  2. Žingsnis 2
    Apkepus sudėkite jautieną ir kepkite dar apie 10 minučių.
  3. Žingsnis 3
    Supilkite „Bonduelle“ raudonasias pupeles į čili padažą kartu su prieskoniais. Kepkite dar keletą minučių.
  4. Žingsnis 4
    Supjaustykite porą juostelėmis.
  5. Žingsnis 5
    Ant troškinio užbarstykite poro ir ementalio sūrio.
  6. Žingsnis 6
    Patiekite kartu su krekeriais.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Ryžių salotos

    Ryžių salotos – tai lengvai pagaminamas ir labai skanus patiekalas. Pasitikėkite „Bonduelle“ ir išbandykite patys!

  • Čili troškinys

    Raudonosios pupelės tinka daugumoje patiekalų, tačiau čili troškinys be jų sunkiai įsivaizduojamas. ...

  • Raudonųjų pupelių braunis

    Sveiki patiekalai ant jūsų stalo nudžiugins šeimą, todėl siūlome vieną iš jų pasigaminti patiems. Ra...