Tradicinis čili troškinys
2 svogūnų
2 česnako skiltelių
500g maltos jautienos
1 jauno poro
Tarkuoto ementalio sūrio
2 šaukšteliai malto kumino
Krekerių
Druskos ir pipirų
2 svogūnų
2 česnako skiltelių
500g maltos jautienos
1 jauno poro
Tarkuoto ementalio sūrio
2 šaukšteliai malto kumino
Krekerių
Druskos ir pipirų
- Žingsnis 1Supjaustykite svogūnus ir sutraiškykite česnaką. Apkepkite juos keptuvėje.
- Žingsnis 2Apkepus sudėkite jautieną ir kepkite dar apie 10 minučių.
- Žingsnis 3Supilkite „Bonduelle“ raudonasias pupeles į čili padažą kartu su prieskoniais. Kepkite dar keletą minučių.
- Žingsnis 4Supjaustykite porą juostelėmis.
- Žingsnis 5Ant troškinio užbarstykite poro ir ementalio sūrio.
- Žingsnis 6Patiekite kartu su krekeriais.
Ryžių salotos
Ryžių salotos – tai puikus pasirinkimas ieškantiems greito, maistingo ir gardaus patiekalo, kuris tinka tiek šventėms, tiek kasdienai. Sotus ryžių pagrindas puikiai dera su šviežių daržovių traškumu, aromatinga vištiena ir subtilaus skonio jogurtiniu padažu. Šios salotos su ryžiais yra lengvai paruošiamos ir suteikia daug galimybių eksperimentuoti pagal savo skonį ar turimus produktus. Išbandykite jas ir praturtinkite savo stalą spalvingu bei subalansuotu patiekalu!
Čili troškinys
Raudonosios pupelės tinka daugumoje patiekalų, tačiau čili troškinys be jų sunkiai įsivaizduojamas. Aromatingas, aštrus troškinys nukels į saulėtąją Meksiką ir sušildys kiekvieną. Mėgaukitės gardžia ir sočia meksikietiška vakariene su visa šeima ar svečiais. Norite pasigaminti troškinį greičiau? Pasinaudokite Bonduelle ingredientų rekomendacijomis ir šefo patarimais.
Raudonųjų pupelių braunis
Sveiki patiekalai ant jūsų stalo nudžiugins šeimą, todėl siūlome vieną iš jų pasigaminti patiems. Raudonųjų pupelių braunis, dar vadinamas šokoladiniu pyragu, yra kiekvieno smaližiaus svajonė! Mažiau cukraus ir jokių miltų!