Norint pamatyti filmuką, turite sutikti su Youtube slapukais
Tradicinis čili troškinys
Tikriausiai daugelis sutiktų, kad būna dienų, kai prie puodų ilgai stovėti nesinori. Todėl čili troškinys su „Bonduelle“ pupelėmis čili padaže – gardus patiekalas greitai vakarienei ar pietums. Paruošimas tetruks 20 minučių!
Lengvas
4 asmenims
20 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 skardinės Bonduelle raudonųjų pupelių čili padaže
2 svogūnų
2 česnako skiltelių
500g maltos jautienos
1 jauno poro
Tarkuoto ementalio sūrio
2 šaukšteliai malto kumino
Krekerių
Druskos ir pipirų
Ingredientai 4 porcijoms
1 skardinės Bonduelle raudonųjų pupelių čili padaže
2 svogūnų
2 česnako skiltelių
500g maltos jautienos
1 jauno poro
Tarkuoto ementalio sūrio
2 šaukšteliai malto kumino
Krekerių
Druskos ir pipirų
Receptas pagamintas su
Raudonosios pupelės 'Čili' padaže
Žingsnis 1
Supjaustykite svogūnus ir sutraiškykite česnaką. Apkepkite juos keptuvėje.
Žingsnis 2
Apkepus sudėkite jautieną ir kepkite dar apie 10 minučių.
Žingsnis 3
Supilkite „Bonduelle“ raudonasias pupeles į čili padažą kartu su prieskoniais. Kepkite dar keletą minučių.
Žingsnis 4
Supjaustykite porą juostelėmis.
Žingsnis 5
Ant troškinio užbarstykite poro ir ementalio sūrio.
Žingsnis 6
Patiekite kartu su krekeriais.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas▶
Ryžių salotos
Ryžių salotos – tai lengvai pagaminamas ir labai skanus patiekalas. Pasitikėkite „Bonduelle“ ir išbandykite patys!
Čili troškinys
Raudonosios pupelės tinka daugumoje patiekalų, tačiau čili troškinys be jų sunkiai įsivaizduojamas. ...
Raudonųjų pupelių braunis
Sveiki patiekalai ant jūsų stalo nudžiugins šeimą, todėl siūlome vieną iš jų pasigaminti patiems. Ra...