Norint pamatyti filmuką, turite sutikti su Youtube slapukais
Bulvių salotos
Lengvas
5 asmenims
20 minučių
10 minučių
Ingredientai
5 žmonėms
½ pakuotės Bonduelle žirnelių (425 ml)
0,5 kg salotinių bulvių
3 kupinų šaukštų majonezo
1 šaukštas garstyčių
šlakelis acto
3 kietai virti kiaušiniai
2 marinuoti agurkai
2 morkos
maždaug 1/4 saliero
1 mažos petražolės
1 gabalėlis česnako
pipirų, druskos
Ingredientai 5 porcijoms
½ pakuotės Bonduelle žirnelių (425 ml)
0,5 kg salotinių bulvių
3 kupinų šaukštų majonezo
1 šaukštas garstyčių
šlakelis acto
3 kietai virti kiaušiniai
2 marinuoti agurkai
2 morkos
maždaug 1/4 saliero
1 mažos petražolės
1 gabalėlis česnako
pipirų, druskos
Receptas pagamintas su
Žalieji žirneliai
Žingsnis 1
Išvirkite bulves su lupenomis pasūdytame vandenyje apie 12 minučių, tada leiskite joms atvėsti, nulupkite ir supjaustykite kubeliais (galite naudoti pjaustytuvą).
Žingsnis 2
Salierą, agurką ir morkas supjaustykite mažais kubeliais ir pavirkite pasūdytame vandenyje apie 7 minutes, paskutines sekundes į daržoves įberkite kubeliais pjaustytus česnakus. Išvirusias daržoves atvėsinkite.
Žingsnis 3
Supjaustytas bulves ir daržoves perkelkite į dubenį, pagardinkite druska, pipirais, įpilkite acto, garstyčių, majonezo ir švelniai, bet kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 4
Galiausiai į salotas sudėkite kubeliais pjaustytus kiaušinius ir žirnelius ir vėl išmaišykite. Leiskite atvėsti.