Šviežios salotos su ridikėliais, cukinija ir žirneliais
4 vidutinio dydžio cukinijų
Sauja ridikėlių
Citrinos sulčių
2 v.š. medaus
Druskos ir pipirų
4 vidutinio dydžio cukinijų
Sauja ridikėlių
Citrinos sulčių
2 v.š. medaus
Druskos ir pipirų
- Žingsnis 1Nuplaukite cukinijas ir jas supjaustykite kuo ploniau.
- Žingsnis 2Keptuvėje, ant alyvuogių aliejaus, apkepkite cukinijas. Cukinijos turi įgauti švelnų rudumą.
- Žingsnis 3Žaliuosius žirnelius kepkite keptuvėje apie 3 minutes.
- Žingsnis 4Ridikėlius nuplaukite ir supjausytkite į dvi dalis.
- Žingsnis 5Dubenėlyje sumaišykite citrinos sultis su medumi, pagardinkite prieskoniais.
- Žingsnis 6Sumaišykite visas daržoves ir pagardinkite pagamintu padažu.
Ryžių salotos su pupelėmis, brokoliais ir paprikomis
Salotos kitaip! Ryžiai, brokoliai, pupelės ir paprikos sukurs netikėtą skonių margumyną. Pasitikėkite „Bonduelle“ ir mėgaukitės gardžiu vakaru su šeima!
Daržovių apkepas
Daržovės – tai ne tik gardus ir spalvingas patiekalų akcentas, bet ir nepakeičiamas vitaminų, mineralų bei skaidulų šaltinis. Geriausia tai, jog yra daugybė būdų, kaip jas galite įtraukti į savo kasdienę mitybą. Vienas tokių – gardus, maistingas ir sotus vegetariškas daržovių apkepas. Jis puikiai tinka tiek šeimos pietums, tiek vakarienei, be to, yra skanus tiek šiltas, tiek atvėsęs. Taip pat šis patiekalas yra šauni galimybė išnaudoti namuose turimas daržoves ir paversti savo mitybą ne tik palankesne sveikatai, bet ir įdomesne. Tad kviečiame nieko nelaukti ir išbandyti mūsų receptą!
Aštri sriuba
Pasiilgote gardžios sriubos? Greitai paruošiama ir itin gardi aštri sriuba puikiai tiks pavaišinti vakarienei atvykusius svečius arba nustebinti namiškius. Į šią sriubą galima dėti daugybę įvairiausių ingredientų ir tokiu būdu įtikti net ir patiems išrankiausiems. Tam, kad patiekalas būtų sotesnis, pagardinkite jį mėsa, pavyzdžiui, jautiena. Aštri jautienos sriuba sušildys ir leis atrasti naujus, egzotiškus skonius. Dalinamės receptu ir keliais naudingais patarimais.