Šviežios salotos su ridikėliais, cukinija ir žirneliais

Salotos, dėl kurių visada galėsite nusikelti į vasariškas dienas. Ir visai nesvarbu, ar už lango šalta žiema, ar lietinga, niūri diena.
Lengvas
4 asmenims
30 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 pakelio šaldytų Bonduelle garuose ruoštų Vapeur žaliųjų žirnelių

4 vidutinio dydžio cukinijų

Sauja ridikėlių

Citrinos sulčių

2 v.š. medaus

Druskos ir pipirų
Ingredientai 4 porcijoms
1 pakelio šaldytų Bonduelle garuose ruoštų Vapeur žaliųjų žirnelių

4 vidutinio dydžio cukinijų

Sauja ridikėlių

Citrinos sulčių

2 v.š. medaus

Druskos ir pipirų

Receptas pagamintas su

Šaldyti 'Vapeur' žalieji žirneliai
  1. Žingsnis 1
    Nuplaukite cukinijas ir jas supjaustykite kuo ploniau.
  2. Žingsnis 2
    Keptuvėje, ant alyvuogių aliejaus, apkepkite cukinijas. Cukinijos turi įgauti švelnų rudumą.
  3. Žingsnis 3
    Žaliuosius žirnelius kepkite keptuvėje apie 3 minutes.
  4. Žingsnis 4
    Ridikėlius nuplaukite ir supjausytkite į dvi dalis.
  5. Žingsnis 5
    Dubenėlyje sumaišykite citrinos sultis su medumi, pagardinkite prieskoniais.
  6. Žingsnis 6
    Sumaišykite visas daržoves ir pagardinkite pagamintu padažu.
Leisk save nustebinti
Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
  • Ryžių salotos su pupelėmis, brokoliais ir paprikomis

    Salotos kitaip! Ryžiai, brokoliai, pupelės ir paprikos sukurs netikėtą skonių margumyną. Pasitikėkite „Bonduelle“ ir mėgaukitės gardžiu vakaru su šeima!

  • Daržovių apkepas

    Daržovės – tai ne tik gardus ir spalvingas patiekalų akcentas, bet ir nepakeičiamas vitaminų, mineralų bei skaidulų šaltinis. Geriausia tai, jog yra daugybė būdų, kaip jas galite įtraukti į savo kasdienę mitybą. Vienas tokių – gardus, maistingas ir sotus vegetariškas daržovių apkepas. Jis puikiai tinka tiek šeimos pietums, tiek vakarienei, be to, yra skanus tiek šiltas, tiek atvėsęs. Taip pat šis patiekalas yra šauni galimybė išnaudoti namuose turimas daržoves ir paversti savo mitybą ne tik palankesne sveikatai, bet ir įdomesne. Tad kviečiame nieko nelaukti ir išbandyti mūsų receptą!

  • Aštri sriuba

    Pasiilgote gardžios sriubos? Greitai paruošiama ir itin gardi aštri sriuba puikiai tiks pavaišinti vakarienei atvykusius svečius arba nustebinti namiškius. Į šią sriubą galima dėti daugybę įvairiausių ingredientų ir tokiu būdu įtikti net ir patiems išrankiausiems. Tam, kad patiekalas būtų sotesnis, pagardinkite jį mėsa, pavyzdžiui, jautiena. Aštri jautienos sriuba sušildys ir leis atrasti naujus, egzotiškus skonius. Dalinamės receptu ir keliais naudingais patarimais.