Norint pamatyti filmuką, turite sutikti su Youtube slapukais
Gaspačo su žirneliais ir mėta
Žalieji žirneliai ir mėta? Iš pirmo žvilgsnio jie atrodo nesuderinami ingredientai, tačiau iš tikrųjų tinka puikiai. Atraskite kitokį skonį su unikaliu gaspačo receptu!
Nulupkite ir supjaustykite svogūną. Jį pakepinkite.
Žingsnis 2
„Bonduelle Vapeur“ žirnelius paruoškite pagal instrukcijas, nurodytas ant pakuotės.
Žingsnis 3
Žirnelius sumaišykite su vištienos sultiniu, svogūnais ir mėta. Pagardinkite prieskoniais ir įpilkite alyvuogių aliejaus.
Žingsnis 4
Leiskite atvėsti 2 valandas.
Žingsnis 5
Pagardinkite supjaustytu fetos sūriu ir pjaustytais svogūnų laiškais.
Žingsnis 6
Prieš patiekdami apibarstykite paprikos prieskoniais.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas▶
Žirnelių užtepėlė
Ar užkandžiai – mėgstamiausia jūsų dienos dalis? Išbandykite šį – žirnelių ir anakardžių riešutų mišinys maloniai nustebins skonio receptorius ir papildys organizmą maistingomis medžiagomis.
Bulvių apkepas su žaliaisiais žirneliais
Sekmadienio vakarienei su šeima ar pietums su draugais šis bulvių apkepas puikiai tiks! Apkepe esant...
Meksikietiškas troškinys
„Bonduelle“ meksikietiškas troškinys privers suabejoti, ar patiekalą ragaujate Lietuvoje, ar esate p...