Norint pamatyti filmuką, turite sutikti su Youtube slapukais
Žirnelių užtepėlė
Ar užkandžiai – mėgstamiausia jūsų dienos dalis? Išbandykite šį – žirnelių ir anakardžių riešutų mišinys maloniai nustebins skonio receptorius ir papildys organizmą maistingomis medžiagomis.
Lengvas
4 asmenims
15 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 skardinės Bonduelle žaliųjų žirnelių
40g anakardžių riešutų
3 a.š. vandens
3 v.š. citrinos sulčių
1 saujos kalendros
Druskos ir pipirų
Ingredientai 4 porcijoms
1 skardinės Bonduelle žaliųjų žirnelių
40g anakardžių riešutų
3 a.š. vandens
3 v.š. citrinos sulčių
1 saujos kalendros
Druskos ir pipirų
Receptas pagamintas su
Žalieji žirneliai
Žingsnis 1
Anakardžio riešutus susmulkinkite trintuve.
Žingsnis 2
Tada sudėkite žirnelius ir kalendrą.
Žingsnis 3
Pridėkite citrinos sultis ir vandens, jei reikia.
Žingsnis 4
Viską išmaišykite.
Žingsnis 5
Pagardinkite prieskoniais.
Žingsnis 6
Patiekite kartu su duonos lazdelėmis.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas▶
Meksikietiškas troškinys
„Bonduelle“ meksikietiškas troškinys privers suabejoti, ar patiekalą ragaujate Lietuvoje, ar esate pačioje Meksikoje. Keliaukime kartu!
Žaliosios salotos su mocarelos sūriu
Salotos su trijų rūšių žaliomis daržovėmis bei mocarelos sūriu puikiai tiks papildyti jūsų vitaminų ...
Gaspačo su žirneliais ir mėta
Žalieji žirneliai ir mėta? Iš pirmo žvilgsnio jie atrodo nesuderinami ingredientai, tačiau iš tikrųj...