Itališkos avinžirnių salotos

Keliaukite kartu su „Bonduelle“! Salotos, kuriose skonio receptorius stebins mocarelos sūris bei daržovių įvairovė. Pasijuskite taip, tarsi pietautumėte Italijoje.
Lengvas
1 žmonių
20 minučių
Ingredientai
1 žmogui
1 skardinės Bonduelle 'inspiration' avinžirnių 2x65g

2 pomidorų

1/2 citrinos

1.5 v.š. alyvuogių aliejaus

1 itališkos duonelės - čiabatos

1 česnako skiltelės

2 a.š. kedro riešutų

apie 125g mocarelos

Baziliko
Ingredientai 1 porcijai
1 skardinės Bonduelle 'inspiration' avinžirnių 2x65g

2 pomidorų

1/2 citrinos

1.5 v.š. alyvuogių aliejaus

1 itališkos duonelės - čiabatos

1 česnako skiltelės

2 a.š. kedro riešutų

apie 125g mocarelos

Baziliko
  1. Žingsnis 1
    Pomidorus supjaustykite kubeliais. Juos pagardinkite citrinos sultimis, alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais.
  2. Žingsnis 2
    Itališką duonelę paskrudinkite. Ją ištrinkite česnako gabaliuku.
  3. Žingsnis 3
    Riešutus apkepkite keptuvėje.
  4. Žingsnis 4
    Į lėkštę įdėkite mocarelos sūrį, aplink jį sudėkite pomidorus, avinžirnius, duonelę. Viską pagardinkite druska, pipirais ir riešutais.
Leisk save nustebinti
Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
  • Bonduelle salotos

    Salotos – tai greitas, maistingas ir lengvai paruošiamas patiekalas. Šis „Bonduelle“ gaivus patiekalas tiks skanauti tiek vasarą, tiek žiemą.

  • Salotos iš Maroko

    Kartu su „Bonduelle“ keliaukite į Maroką su Marokietiškomis salotomis ant jūsų stalo. Šios salotos privers apsilaižyti pirštus!

  • Ryžių salotos

    Ryžių salotos – tai puikus pasirinkimas ieškantiems greito, maistingo ir gardaus patiekalo, kuris tinka tiek šventėms, tiek kasdienai. Sotus ryžių pagrindas puikiai dera su šviežių daržovių traškumu, aromatinga vištiena ir subtilaus skonio jogurtiniu padažu. Šios salotos su ryžiais yra lengvai paruošiamos ir suteikia daug galimybių eksperimentuoti pagal savo skonį ar turimus produktus. Išbandykite jas ir praturtinkite savo stalą spalvingu bei subalansuotu patiekalu!