Kopūstų lazanija
Ar žinote kaip įdaryti kopūstus? Šį kartą siūlome kopūstus padaryti kaip lazaniją, įdarant juos su mėsa bei ryžiais. Neįprastas receptas, kuris lengvai pagaminamas ir nustebins kiekvieną.
Lengvas
4 asmenims
60 minučių
Ingredientai








Ingredientai
4 žmonėms
1 žaliasis kopūstas
100g ryžių
500g maltos jautienos
2 česnako skiltelės
1 sauja petražolių
1 kiaušinio
1 svogūnas
Alyvuogių aliejus
Druska, pipirai
100g ryžių
500g maltos jautienos
2 česnako skiltelės
1 sauja petražolių
1 kiaušinio
1 svogūnas
Alyvuogių aliejus
Druska, pipirai
Ingredientai 4 porcijoms
1 žaliasis kopūstas
100g ryžių
500g maltos jautienos
2 česnako skiltelės
1 sauja petražolių
1 kiaušinio
1 svogūnas
Alyvuogių aliejus
Druska, pipirai
100g ryžių
500g maltos jautienos
2 česnako skiltelės
1 sauja petražolių
1 kiaušinio
1 svogūnas
Alyvuogių aliejus
Druska, pipirai
- Žingsnis 1Kopūstą perpjaukite per pusę, nuskabykite stiebelius. Nuiimkite didelius kopūstų lapus. Juos panardinkite į verdantį vandenį 10-čiai minučių. Lapus nusausinkite.
- Žingsnis 2Paruoškite įdarą. Pjaustytą svogūną pakepinkite su 1 v.š. jūsu pasirinktu aliejumi. Pridėkite ryžius, viską užpilkite verdančiu sūdytu vandeniu ir viską pavirkite 10 minučių.
- Žingsnis 3Maltą jautieną sumaišykite su ryžiais, smulkintu česnaku ir smulkinta petražole, kiaušiniu, druska, pipirais.
- Žingsnis 4Gratiną ištepkite sviestu, dėkite kopūstų lapų sluoksnį, tuomet paruoštą įdarą, kopūstų lapų sluoksnį. Viską kartokite iki kol viską sudėsite.
- Žingsnis 5Viską kepkite 45 minutes orkaitėje, įkaitintoje iki 180°C, jei reikia galite uždengti aliuminio foliją, jei paviršius smarkiai kaista.
Leisk save nustebinti
Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
Lęšių ir žiedinių kopūstų mėsainis
Falafeliai su jogurtiniu padažu
Avinžirnių kamuoliukai
Šie avinžirnių kamuoliukai yra itin paprastai ir greitai paruošiami bei gali būti patiekti kaip užkandis, ar net kaip vienas iš patiekalų ant Jūsų Šv. Kūčių stalo!
Taip pat atrask...