1. >Receptai
  2. >Portobello grybai įdaryti žiedinių kopūstų ryžiais

Portobello grybai įdaryti žiedinių kopūstų ryžiais

Vidutinio sunkumo
4 asmenims
10 minučių
25 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 pakuotė Bonduelle žiedinių kopūstų ryžių 400 g



4 didesnių arba 6 mažų portobello grybų



Parmezano sūrio



Vyšninių pomidorų



Baziliko papuošimui



Alyvuogių aliejaus



Druskos ir pipirų
Ingredientai 4 porcijoms
1 pakuotė Bonduelle žiedinių kopūstų ryžių 400 g



4 didesnių arba 6 mažų portobello grybų



Parmezano sūrio



Vyšninių pomidorų



Baziliko papuošimui



Alyvuogių aliejaus



Druskos ir pipirų
  1. Žingsnis 1
    Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
  2. Žingsnis 2
    Portobello grybus nuplaukite, išimkite kotelius ir šaukštu išskobkite rudas odeles. Grybo vidų šiek tiek aptepkite alyvuogių aliejumi, pabarstykite druska.
  3. Žingsnis 3
    Į kepimo skardą įtieskite kepimo popierių ir sudėkite portobello grybus. Kepkite apie 15-20 minučių.
  4. Žingsnis 4
    Keptuvėje pakaitinkite alyvuogių aliejų ir suberkite Bonduelle žiedinių kopūstų ryžius. Pagardinkite druska ir pipirais ir kepkite apie 7 minutes.
  5. Žingsnis 5
    Į jau iškeptus grybus sudėkite pakepintus žiedinių kopūstų ryžius ir supjaustytus vyšninius pomidorus. Pabarstykite parmezano sūriu ir įdėkite pakepti dar kelias minutes, kol sūris apskrus. Papuoškite baziliko lapeliais. Skanaus!
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Vegetariškas kalafiorų ryžių plovas su c...
  • Žiedinių kopūstų ryžių troškinys

    Ryžių troškinys be ryžių? Ar tai įmanoma? TAIP! Naudojamus ryžius galite pakeisti į Bonduelle žiedin...

  • Žiedinių kopūstų pica

    Be glitimo, be angliavandenių žiedinių kopūstų pica pakeis Jūsų penktadienio picų vakarus! Be sąžinė...