Sluoksniuotos tešlos eglutė su daržovėmis

Lengvas
4 asmenims
30 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 skardinė tradicinių Bonduelle žirnių 400 g

1 skardinė Bonduelle kukurūzų 340 g

400 g sluoksniuotos tešlos

150 g grietinės

30 g bazilikų pesto

Druskos ir pipirų
Ingredientai 4 porcijoms
1 skardinė tradicinių Bonduelle žirnių 400 g

1 skardinė Bonduelle kukurūzų 340 g

400 g sluoksniuotos tešlos

150 g grietinės

30 g bazilikų pesto

Druskos ir pipirų
  1. Žingsnis 1
    Sluoksniuotos tešlos lakštą padalinkite per pusę. Kiekvieną stačiakampį supjaustykite išilgai įstrižainės, gaudami vienodus trikampius. Vieną trikampį ištepkite grietine ir pesto.
  2. Žingsnis 2
    Gausiai apibarstykite nusausintais žirneliais ir kukurūzais. Pabarstykite druska ir pipirais.
  3. Žingsnis 3
    Uždenkite daržoves antruoju trikampiu. Supjaustykite aštriu peiliu arba picos pjaustytuvu, centre palikite 1 - 2 cm nepjaustytus.
  4. Žingsnis 4
    Kiekvieną eglutės šakelę pasukite į vieną pusę ir kepkite apie 20 minučių 220°C temperatūroje.