Šokoladiniai avinžirniai
Lengvas
4 asmenims
10 minučių
30 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 skardinės Bonduelle garuose ruoštų avinžirnių
100 g juodojo šokolado
1 v.š. kokoso drožlių
100 g juodojo šokolado
1 v.š. kokoso drožlių
Ingredientai 4 porcijoms
1 skardinės Bonduelle garuose ruoštų avinžirnių
100 g juodojo šokolado
1 v.š. kokoso drožlių
100 g juodojo šokolado
1 v.š. kokoso drožlių
- Žingsnis 1Avinžirnius nusausinkite ir sudėkite ant kepimo popieriaus. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 200°C, 25 - 30 minučių.
- Žingsnis 2Tuo metu šokolado gabaliukus ištirpinkite vandens vonelėje.
- Žingsnis 3Apkepintus avinžirnius sumaišykite su šokoladu, jog visi avinžirniai būtų aptepti šokoladu.
- Žingsnis 4Padalinkite į mažesnius gabaliukus. Leiskite atvėsti ir tuomet apibarstykite kokosų drožlėmis.
Leisk save nustebinti
Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
Avinžirniai indiškai
Traškios avinžirnių salotos
Sočios ir skanios avinžirnių salotos puikiai tinka tiek pietums ar vakarienei namuose, tiek iškylai su draugais. Į šias salotas galima dėti skirtingus ingredientus ir tokiu būdu įtikti net ir patiems išrankiausiems. Lengvai paruošiamas patiekalas pripildys organizmą maistingomis medžiagomis ir suteiks energijos ilgam laikui. Toliau dalinamės receptu ir naudingais šefo patarimais.
Makaronai su brokoliais ir rikotos sūriu
Lengvai paruošiami makaronai, tinkantys kiekvienam. Brokoliai ir rikotos sūris – pikantiški šio gardaus patiekalo prieskoniai. Leisk jiems nustebinti jus ir jūsų svečius!
Taip pat atrask...