1. >Receptai
  2. >Šokoladiniai avinžirniai

Šokoladiniai avinžirniai

Lengvas
4 asmenims
10 minučių
30 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 skardinės Bonduelle garuose ruoštų avinžirnių

100 g juodojo šokolado

1 v.š. kokoso drožlių
Ingredientai 4 porcijoms
1 skardinės Bonduelle garuose ruoštų avinžirnių

100 g juodojo šokolado

1 v.š. kokoso drožlių
  1. Žingsnis 1
    Avinžirnius nusausinkite ir sudėkite ant kepimo popieriaus. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 200°C, 25 - 30 minučių.
  2. Žingsnis 2
    Tuo metu šokolado gabaliukus ištirpinkite vandens vonelėje.
  3. Žingsnis 3
    Apkepintus avinžirnius sumaišykite su šokoladu, jog visi avinžirniai būtų aptepti šokoladu.
  4. Žingsnis 4
    Padalinkite į mažesnius gabaliukus. Leiskite atvėsti ir tuomet apibarstykite kokosų drožlėmis.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Avinžirniai indiškai
  • Makaronai su brokoliais ir rikotos sūriu

    Lengvai paruošiami makaronai, tinkantys kiekvienam. Brokoliai ir rikotos sūris – pikantiški šio gard...

  • Falafeliai su jogurtiniu padažu