Lengvai ir gretai paruošiamam patiekalui sukurtas mišinys, išskirtintis tuo, kad jo nereikia nusausinti - pupelių ir avinžirnių mišinys ruoštas garuose, tad neturi daug skysčio skardinėje.
Mirkytos ir džiovintos daržovės įvairiomis dalimis (avinžirniai, baltosios pupelės, raudonosios pupelės, lenktasėklės pupelės) vanduo, druska, kietiklis: kalcio chloridas.
Skaidulų šaltinis, Didelis baltymų kiekis
100g | ||
---|---|---|
Energija (kJ) | 451 kJ | |
Energija (kcal) | 107 kcal | |
Riebalai (g) | 1,1 g | |
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) | 0,2 g | |
Angliavandenių (g) | 14 g | |
Iš kurių cukraus (g) | 0,8 g | |
Skaidulų (g) | 6,5 g | |
Baltymų (g) | 7,1 g | |
Druskos (g) | 0,3 g |
Paruošimo laiką sumažinome iki minimumo! Šios daržovės jau paruoštos keliauti į Jūsų patiekalus.
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Atraskite naujus skonius su Bonduelle konservuotų pupelių sriuba. Greitai paruošiamas ir gardus patiekalas puikiai tiks pietums su didesne kompanija ar jaukiai vakarienei su namiškiais. Nors sriuba su pupelėmis neretai vegetariška, ji yra itin soti – baltosios pupelės turi labai daug baltymų, todėl gali puikiai atstoti mėsos patiekalus. Taigi, kuo naudingos šios daržovės ir kaip greitai paruošti gardžią sriubą?