Viskas, ko reikia, viename
Lengvai ir gretai paruošiamam patiekalui sukurtas mišinys, išskirtintis tuo, kad jo nereikia nusausinti - pupelių ir avinžirnių mišinys ruoštas garuose, tad neturi daug skysčio skardinėje.
sudedamosios medžiagos
Mirkytos ir džiovintos daržovės įvairiomis dalimis (avinžirniai, baltosios pupelės, raudonosios pupelės, lenktasėklės pupelės) vanduo, druska, kietiklis: kalcio chloridas.
Didelis skaidulų kiekis, Didelis baltymų kiekis
maistinė vertė
100g | |
---|---|
Energija (kJ) | 451 kJ |
Energija (kcal) | 107 kcal |
Riebalai (g) | 1,1 g |
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) | 0,2 g |
Angliavandenių (g) | 14 g |
- iš kurių cukraus (g) | 0,8 g |
Skaidulų (g) | 6,5 g |
Baltymų (g) | 7,1 g |
Druskos (g) | 0,3 g |
paruošimo būdas
Paruošimo laiką sumažinome iki minimumo! Šios daržovės jau paruoštos keliauti į Jūsų patiekalus.
laikymo sąlygos
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Atrask mūsų receptus
Pupelių sriuba
Atraskite naujus skonius su Bonduelle konservuotų pupelių sriuba. Greitai paruošiamas ir gardus patiekalas puikiai tiks pietums su didesne kompanija ar jaukiai vakarienei su namiškiais. Nors sriuba su pupelėmis neretai vegetariška, ji yra itin soti – baltosios pupelės turi labai daug baltymų, todėl gali puikiai atstoti mėsos patiekalus. Taigi, kuo naudingos šios daržovės ir kaip greitai paruošti gardžią sriubą?
Kario makaronai su pupelėmis ir daržovėmis
Daržovių patiekalai gali išties nustebinti. Pupelės ir makaronai gali pasirodyti nesuderinama kombinacija, tačiau šiame recepte jie puikiai tinka. Pasitikėkite „Bonduelle“ ir likite nustebinti!
Salotos su grilinta lašiša, pupelėmis ir pomidorais