Norint pamatyti filmuką, turite sutikti su Youtube slapukais
Salotos su grilinta lašiša, pupelėmis ir pomidorais
Lengvas
2 asmenims
15 minučių
20 minučių
Ingredientai
2 žmonėms
1 skardinės „Bonduelle“ avinžirnių ir įvairių pupelių mišinio (425 ml)
300 g lašišos
120 g vyšninių pomidorų
70 ml aliejaus
35 ml baltojo vyno acto
30 g saulėje džiovintų pomidorų
1 saujos laiškinių svogūnų
1 a.š. medaus
½ a.š. citrininių pipirų
Druskos ir pipirų
Ingredientai 2 porcijoms
1 skardinės „Bonduelle“ avinžirnių ir įvairių pupelių mišinio (425 ml)
300 g lašišos
120 g vyšninių pomidorų
70 ml aliejaus
35 ml baltojo vyno acto
30 g saulėje džiovintų pomidorų
1 saujos laiškinių svogūnų
1 a.š. medaus
½ a.š. citrininių pipirų
Druskos ir pipirų
Receptas pagamintas su
Avinžirnių ir įvairių pupelių mišinys
Žingsnis 1
Lašišą ištrinkite aliejumi (20 ml), gardinkite citrininiais pipirais ir druska. Pakepinkite griliuje arba orkaitėje.
Žingsnis 2
50 ml alyvuogių aliejaus, actą, medų, smulkintus saulėje džiovintus pomidorus, druską ir pipirus sumaišykite.
Žingsnis 3
Vyšninius pomidorus ir svogūną supjaustykite. Pupelių ir avinžirnių mišinį nusausinkite.
Žingsnis 4
Visus ingredientus sumaišykite, užpilkite padažu. Patiekite su lašiša. Skanaus!
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas▶
Itališkos avinžirnių salotos
Keliaukite kartu su „Bonduelle“! Salotos, kuriose skonio receptorius stebins mocarelos sūris bei daržovių įvairovė. Pasijuskite taip, tarsi pietautumėte Italijoje.
Salotos iš Maroko
Kartu su „Bonduelle“ keliaukite į Maroką su Marokietiškomis salotomis ant jūsų stalo. Šios salotos p...
Bonduelle salotos
Salotos – tai greitas, maistingas ir lengvai paruošiamas patiekalas. Šis „Bonduelle“ gaivus patiekal...