Vakarėlių pievagrybiai

Marinuoti pievagrybiai su krapais pasiruošę keliauti ant užkandžių stalo! Puikiai tinka kaip užkandis ar garnyras prie pasirinkto patiekalo.

Kiekis:
grynasis kiekis: 280 g grynoji masė be skystos terpės: 165 g
sudedamosios medžiagos

Pievagrybiai (58%), vanduo, cukrus, actas, druska, pipirai (0,2%), svogūnai, garstyčių grūdeliai, krapai (0,1%), juodieji pipirai, antioksidantas: askorbo rūgštis, kvapiosios medžiagos. Sudėtyje gali būti kviečių ir glitimo pėdsakų.

Sudėtyje gali būti kviečių glitimas.

Sudėtyje yra garstyčių, sulfitų (>10ppm).

maistinė vertė

100g
Energija (kJ) 200 kJ
Energija (kcal) 48 kcal
Riebalai (g) 0,5 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) 0,1 g
Angliavandenių (g) 6,8 g
Iš kurių cukraus (g) 6,6 g
Skaidulų (g) 2,7 g
Baltymų (g) 2,6 g
Druskos (g) 1,0 g
paruošimo būdas

Paruošimo laiką sumažinome iki minimumo! Šios daržovės jau paruoštos keliauti į Jūsų patiekalus.

laikymo sąlygos

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Atrask mūsų receptus

LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Tagliatelle su grybais ir vištiena

    Tagliatelle - tai itališkų makaronų forma, kuriuos pagaminti yra super lengva! O kas geriau dera prie makaronų, nei vištiena su grybais? Lengvas ir itin gretai paruošiamas patiekalas kiekvieno kasdienybei.

  • Traškūs kukurūzų blyneliai su graikišku ...

    Kai norisi kažko lengvo, traškaus ir kartu švelnaus, traškūs kukurūzų blyneliai su graikišku jogurtu...

  • Skrebutis su gvakamole, kukurūzais ir fe...

    Kai norisi kažko greito, bet kartu ir išskirtinai skanaus, skrebutis su gvakamole, kukurūzais ir fet...